livet börjar som innan, vart slutar det denna gången?

Jag är nog sannslös, är ledig idag. vaknar sjöblöt i svätt och tänker i helvete att jag ska vara sjuk. Funderade på att en promenad skulle göra mig piggare och att jag skulle få njuta av min morgon ändå. Så jag klädde på mig tog på mig allt (mamma och pappa har köpt en super bra koppel runt höften!) ja iaf jag tog med mig Lucky på promenad, när jag gått hälften kom jag att tänka på att jag skulle rida idag med, men jaja, har jag gått hälften så kan jag gå lika mycket till. det blev totalt 1 mil. men riktigt skönt. men resultatet är att jag är super trött i alla muskler. bra med tanke på skämt och sidor att jag och hästen är lika då. tanken va att rosita skulle hämta mig idag innan vi åkte till hästarna för att rida, men alkisen till henne själv ringde för drygt en timme sen och önskade skjuts. haha, "några glas för mycket vin igår, men jag är inte bakis" haha! ;) så då blev de jag som får köra till hästarna. sen är det möte ikväll med, då får hon nog faktiskt hämta mig. det mötet kommer nog sätta sina spår iaf. eller så hoppas jag på en förbättring av verksamheten.

vid tagenterna, elin.

nya möjligheter.

att må som jag gör ska ingen få må, att inte känna sig omtyckt gör inte saken bättre. jag vill verkligen inte finnas och vara en sådan här elin. jag är bara mest besviken på att jag trodde så mycket på att du skulle ringa. och så ringde du inte. varför är jag så dum för. jag tror alltid det bästa om dig. allt går ut över andra när jag mår dåligt. nu ska jag ge upp jag tänker inte sträva mer efter att försöka få det gjort igen. tänkte att de vore bra att komma ut och springa, men tydligen blev det inte bättre. det blev ännu mer känslor inblandade då. blir både arg på mig och på alla runtomkring. hur ska jag mer förklara min dag, jag vill hitta på någonting. jag har varit hemma i skåne nu i snart 14 dagar och ingen, verkligen ingen har hört av sig. vad ska jag uttrycka mig. jag saknar mina vänner som jag hade runtomkring mig i vännäs.  där va jag omtyckt hoppas jag.

där är för mycket som försöker vara igång i mitt lilla huvud på samma gång. jag vill inget illa men som man behandlar mig så blir man själv behandlad från mig. tyvärr så orkar inte jag med att förklara och vara den som alltid ger efter. nu är det slut på det.

jag är inte den gamla elin längre, hon har försvunnit!

yeeeah !

Då har en hel vecka gått. Tänk va tiden gått fort. Hela sommaren har bara försvunnit, men underbart har det varit.
Att bo i skåne igen är som jag trodde det skulle vara .. tråkigt.
men vi får väl se om det kan förändra ngt. blir kanske häst ändå i höst. känns både skönt och konstigt att inte ha något i stallet. va på malmöfestivalen både onsdag och lördag. riktigt roligt :) såg dead by april med jennie. och sen blev de bara ngra andra med emil, daniel och malin. riktigt trevligt. varit hemma sent om dagarna. har typ blivit sova, jobb, iväg, sova, jobb osv. känns som dagarna går iväg. hinner tillochmed inte med att springa så mycket jag vill göra, börjar känna mig tjock igen. det är inte bra.
har hittat något gott godis eller nja, typ energikex, gainomax vanilj, smakar riktigt gott. vad mer vill jag berätta. att jag k'nner mig nere. vet inte vad jag vill göra med mitt liv. häromdagen frågade någon mig vad jag skulle göra för 43 miljonerom jag vann de på hästarna, jag visste inte vad jag skulle svara, skulle jag vara lyckligare med så mycket pengar. då svarade jag, köpa mig ett hus för 3 miljoner och inreda det för 40miljoner. det var mitt svar. men ändå hade jag inte varit nöjd för följande fråga skulle då vara vad jag saknade i mitt liv, vad jag svarade var, bil, hus, pojkvänn och lite fler vänner. men den stora frågan är då, hade jag varit lyckligare för det. det kan jag inte svara på. men vad jag vet så har jag de målen att sträva efter. blev glad i fredess när jag åkte till malmö, eller hur jag ska förklara. något inträffade som jag verkligen ville. nu är det min tur. äntligen!!

"elin was here, summer 09"..

nu är  sommaren över, är tillbaka i skåne igen. hemma hos mamma o pappa. känns underbart skönt. men det bevisar bara på en sak, jag saknar verkligen er, jag saknar mina vänner. vet inte hur jag ska förklara, precis som hela jag tappat en del. men en rolig sommar har jag haft, med många underbara minnen. jag önskar att jag fått stanna. när jag klev av planet på sturup blev jag en helt annan människa igen. den människan jag inte vill vara, men jag vet att jag bara ska stå ut i några månader sen är jag tillbaka igen. att gråta är mänskligt men det är bara ett bevis på att jag trivts väldigt bra.

jag kan inte säga mer än tack framför allt till camilla och joakim som ställt upp för mig med boende och med socialkompetens.. ni har börjat få mig att inse att livet är mer värt. jag vet inte hur jag ska ge er mer tacksamhet. tack för att ni finns, som du skrev camilla, det är klart att jag kommer tillbaka. så lätt blir du inte av med mig.

Tack för denna sommaren, avslutas med en bild ifrån fredess då Lisa fyllde 20 :) grattis.



imorgon blir de skåneland.

en trevlig lördag, började med att pyssla i stallet. plockade lite vinbär. camilla red ut och jag mockade och gjorde iordning. kom hem, gick till ica och handlade, sa hejdå till folk där med, sorgligt. men ändå trevlig sommar. hem och lagade middag/lunch lev tacos. supergott!! :) sen var tanken att vi skulle ut och fiska men vi körde lite fel.. eller nja det va mer så att vi inte hittade rätt ställe.. tillslut blev det att vi stanna mitt ute i skogen vid en liten "damm".. långgrunt. samuel och jocke gick i medans jag och camilla hittade blåbär att äta. kom hem, malin joinade oss med att se en shopaholics bekännelse. tyvärr må jag säga att de är en liknande mitt liv på stan, men dock inte för såå mycket pengar..
känns lite ledsamt att åka imorgon, en sista natt här uppe, känns jätte konstigt. men vem vet när jag är tillbaka, kanske imorgon redan.. ;)

en semester .

Andra dagen på semestern. vad har hänt.
plockade lite rödavinbär i stallet, 1/5 tog bara (!)  en och en halv timme. tänk va lång tid det kommer att ta att plocka allt. men kommer vara rätt skönt när det är gjort. sen blev de att åka upp till camillas föräldrar och plocka vildhallon. riktigt bra blev det. totalt ca 4kg bär. så vi passade på att göra lite saft. kommer att ta med hem lite att smaka på. ikväll efter det blev det innebandy, tro det eller ej. har ju grämt mig själv så mycket sen i maj att jag skulle börja motionera och det har jag gjort. springer typ 5km nu utan att klaga. men målet här uppe va att vara med på en innebanyträning och jag fixade det :) fick till och med med camilla. så det blev jag, jocke, camilla och samuel och lilla lance som åkte till vännäsby för motionering. nu ikväll blir det inte mycket som händer. Paradisehotell om en stund innan det förblir det duschen.

Detta kommer att bli en trevlig sista vecka i norrland.  jag kommer att sakna det. ska skönt att komma hem till skåne, men trivs superbra här. kan man inte bli klonad?


090809

Lördagen blev som följande.. jobb från 8:30-15:00 sen hem o fika lite. iväg till Malin och blev bjuden på grillat. Super gott. Sen åkte vi iväg och badade i Hjoggsjö. fast dock märks det att det blivit augusti. det var kallt i vattnet. men en simtur ut till flotten och tillbaka. Hem till Malin igen åt glass och bestämde oss för att göra ett bio besök i stan, blev Baksmällan. riktigt sevärd film. däremellan blev det en snabb mockning. därmed full fart på lördagen.

Söndagen blev den samma, blev sista dagen på jobb slutade redan 13:30 så kort dag, men skönt. Hem, äta lunch iväg till stallet och där har jag tillbringat mina 3 timmar ikväll. Riktigt mysigt var det, blev mockning, ridning och massage för Payment. får åka iväg imorogn igen o klämma lite på han, vågade inte ta för mycket. Nu ikväll har de inte blivit så mycket. Camilla, Jocke och Lance kom hem ikväll. med lilla Lova (det blev en katt till, fjådårs dotter) riktigt söt!



NU HAR JAG SEMESTER ! :D

mystiska händelse, världshistoria.

12:34:56 070809, vad inträffade för mig då?
någon som vet vad som händ på jobbet. jag har ingenaning.
men det skulle tyckas vara ett bra klockslag.
vad händer idag... om någon sekund är jag på väg ut genom dörren till jobb.
sen blir det sova och sist stallet.
blev backträning på banvallen med payment igår. riktigt skoj. fick trevliga telefonsamtal i natt med.
men nu har klockan passerat åtta så bäst att gå iväg.
mer update ikväll..
15:20 idag, orkar jag vänta på dig utanflr jobb !?




uppdatering kl 15:44


jag var för lat, orkade inte vänta utanför, tror ändå inte inte var där. hoppas inte annars känns de pinsamt.
vad mer haha camilla, visst händer det saker när du inte är hemma. en katt till (?) ska du bli som din granne, vad säger jocke? lite uppdatering till de i söder.. katt tanten blev irriterad på fjådår så hon har börjat "kasta" över honom på våran altan, hon påstår att han äter upp hennes torrfoder. sen va en av hennes katter in här i natt, då jag hade fönstret öppet. o bullen jagade ut den med liv och död. tror de va den oranga katten. vad mer ska jag berätta. payment va duktig igår. jag har telenor nummret i telefonen.. men visst lät det spännande med en katt till .. :) din arbetskollegas son camilla. kommer du ihåg. eller vet du vem jag menar som är den mystiska personen jag skulle vänta på.
nu blir det bad som gäller, håller på att svättas ihjäl.

hejdå.

inbrottsförsök lyckas!

fredagen började med en trött elin, som knappt kunde ta sig ur sängen.
F som hade fått konstiga sms ifrån mig imorse (dock inte meningen) sen skulle Camilla gå till ridhuset, följde med henne en bit och fortsatte promenera nybyrundan. riktigt stolt, klockan va bara 10. sen hem och duscha sen iväg till jobb. det var kaos på jobb (med stort utal) ville bara drunkna i allt. men det slutade bra. på med fläkten och bort med alla grejor så det fanns plats att röra sig. vad mer handlade så jag har mat hemma, var ju tomt i kylen. vad mer.. jo, kom hem, inte rätt nycklar i brevlådan. så man fick snällt be någon granne låna en stege, som i sin tur frågade någon annan granne så vi kunde leka inbrottstjuvar i lägenheten. dock fick han själv krypa in och öppna åt mig. så snällt. han va värd allt. men lite pinsamt va det dock allt. men allting gott . ikväll, eller ja när det blir behagligare värme ute så ska jag försöka bege mig till stallet för att rida. och försöka ignorera min huvudvärk jag fått.

nu ska jag gå mer uppdatering kommer under helgen.

kramar.

äntligen en bra väska.

förmiddagen spenderades med sällskap av lance. lite på altanen med en massa leksaker, famför tv'n/datorn. sen blev det att försöka hinna med tvättstugan där emelln med. fick med mig camilla in till stan när hon kom hem, åkte förbi kerstin och fick fikat lite riktigt mysit. kerstin följde med och gick på stan. jag hittade efterlängtat min väska jag ville ha, dock inte så dyr som jag trodde den skulle vara. bara 400kr. riktigt fynd. vad nu, jag eller vi kom hem åt sen blev det bibliteket, ica o sen stallet mockade bara. kännt mig väldigt lat egentligen idag så vi valde att åka ut o lämna bilen och plocka halon/rödavinbär. riktigt gott ! nu blir det paradisehotell sen sängen. jag är ju ensam hemma fredag-söndag förutom att jag ska jobba så vill någon göra något så är jag tillgänglig,.. :)

kram

en dag av saknad!!

Idag är dagen tillbringad moster, jag saknar dig oehört mycket. du hade kunnat finnas här till hjälp. det vet jag. vet inte vad jag ska göra. har bokat biljetter hem till skåne. så nu kommer jag hem den 16 augusti.
en bild jag har i huvudet är den dagen du sitter i ditt radhus, vid köksbordet. jag saknar dig så. hör din röst. vill bara veta att du kan säga till mig att jag väljer rätt beslut i livet. men vad ska jag göra moster. jag vet att när jag kommer hem ska jag bjuda jenny på bio. markus får hänga med om han vill. jag saknar dig moster.

varför skulle det bli så här. varför kan ingen svara på det åt mig. jag gråter mig i sönder inombords.

Moster 050805 - 090805

en underbar gårdagskväll med trevligt folk.

nu har jag hunnit sova några timmar. gårdagen började väldigt lugnt. fick mysa i stallet med hästarna och baggarna. myyss! :) fixade mat åt dem, släppte ut de och gick inte för att fixa frukost åt oss här inne. rostade smörgåsar är väääldigt gott med ett glas saft till. my breakfast. klackan blev mycket, blev en promenad med lance uppför berget(hör ni, det finns berg i norrland) medan camilla och jocke fixade och grejade i bastun vid sjön. kom hem åt min efterlängtande sista tablett av medicinen, äntligen över. då hade klockan hunnit bli 13:58 och inget var gjrort.. (men vad tror ni om ett gäng ungdommar, dagens ungdommar, kan vi planera) dock hade vi en timme på oss tills folket kom. det var bara att fixa sallad, grillspett, bröd,potatisgratäng och byta om så man inte behövde springa i mjukis byxor. dock lyckades alla ändå komma vid fyra. så det va lugnt. under kvällen blev det bara en massa snack, gitarhero, grillning innan A, N och S åkte hem. Vi andra gick ner till bastun, dock bastade inte jag, kände inte för att bli sjukare än vad jag redan är.. har fått en släng av min roliga halsont igen med slem.. men de andra verkade iaf gilla läget. jag hade med skoj för att förtydliga det. det va ju alltid någon som va sällskap till mig på bryggan som jocke och samuel fått byggt i veckan. riktigt bra gjort! funktionsduglig iaf! snygg vet ja inte ;) för en gångskull så fick jag inte panik igår på alla mygg som fanns, är de sant att man vänjer sig? riktigt behagligt väder igårkväll. när alla hade tagit sig upp ifrån bastun så blev det picturnary(?!) förklaring: ett spel man får en färg och ett kort och ska rita det som står på kortet så de andra i laget kan gissa. För mitt lag gick de inte speciellt bra, när de andra va i mål, vart vi halvvägs på spelplanen. kvällen avslutades med lite Wii när L och C åkt hem. eller avslutades för mig för jag och Lance somnade på sängen av trötthet. undra när jag umgicks med så här mycket folk sist.. vill bara poängtera att man kan ha roligt utan sprit med. men undra vart alla trevliga lekar blev av, 7 lekar i sanden. ;) nu blir det en ny dag som snart ska inledas med ett frukost besök i köket.

hoppas du med får en trevlig dag idag för idag är jag ledig och ska inte göra någonting speciellt.

godmorgon!

lyckad kväll.

sitter i köket i dalarö nu, vi har haft en underbar grillkväll. riktigt mysigt :) tack alla trevliga folk som kom ikväll.
mer bilder och berättelse kommer imorgon när jag sovit på saken. men summering av kvällen... man kan ha kul utan sprit. något umgänget i skåne kanske jag tänka över tills jag kommer hem..

godnatt.

RSS 2.0