Livet kan förändras snabbt.

OBS!
Börjar med att skriva att vi har stark misstanke om kvarka i vårat stall hos Hanna i Vännäs, provsvar kommer i slutet av vecka 31. Det betyder att för allas säkerhet kommer det inte bli några tävlingar/träningar för mig och Bira under de kommande månader utan enbart hemma ridning, för eventuell smittorisk.
 
 
Då till helgen som gått...
 

Helsingborgsfestivalen har varit helt underbar, fast blev bara att gå och vara turist från landet som vi blev kallade på torsdagen för sen var det jobb som gällde. Har varit hur roligt som helst, kan inte beskriva alla kollegor, kunder och situationener en blandning av allt och känslan av att jobba och ha roligt samtidigt var längesedan den känslan fanns. Tack för en toppen helg att minnas, men tillbaka till ordinare arbetstider iveckan kommer kännas lite svårt då man varit bänkad i soffan mest hela dagen idag. Fyra veckor har gått snabbt, en vecka till kvar, känns med lite sorgligt.
 
Ibland undrar man vad gör för att..
 
vänskapen ska bli som den blir, men har beslutat mig att inte lägga någon vikt vid att ta tag i det igen. Jag har lärt mig att livet inte är rättvist men oavsett vad som händer ska alla kunna må bra av att leva för de man vill göra. Bara för jag har 10kr och du bara har 5kr betyder det inte att jag mår bäst för jag är rikast. Jag här och nu har fått lära mig att jag kan svara i min telefon om det ringer vilket jag gör om jag vill, liksom du gör om du vill. Det jag vill säga är att telefonen fungerar på båda håll.
 

GODNATT 
 
 

Helsingborgs Festivalen

Som inledes med att jobba morgonpasset och sen hem för att vila en stund och in igen för att se på RixFM Festivalen för senare in och göra ett kvälls/nattpass med trevliga kollegor! Ungefär så ser även denna dagen ut fast vi kör bara kväll/nattpass ist, men det räcker och bli över! Mitt liv just nu, vad ska jag säga jag gillar det - och vad spenderar jag det på jobb och sova och framförallt umgås med min familj <3 Ha en trevlig helg! :)


Ångrande känslor blir olika vägval i livet...

Då va täckesinhandlingen klar till Bira så han inte behöver frysa till hösten och till vintern. På Falsterbo blev det två inhandlade regntäcken och även en hals till vintertäcket som jag redan har sen tidigare, sen idag efter jobbet åkte jag och mamma till Hööks för att inhandla ett termotäcke plus att vi hittade ett fint flecetäcke med som även det fick följa med i inköpet, det var också med hals. Så hoppas att min lilla kille blir snygg i sina nya täcken!
 
saknar min bira <3
 
Vet inte hur jag ska beskriva mitt liv just nu, förutom att det är jätte tråkigt att inte ha Bira här nere, så är det riktigt kul att vara här nere igen. undra om mina känslor skulle varit annolunda om jag valt att mitt liv såg annorlunda ut, jag funderar fram och tillbaka, jag har en dröm och jag hoppas den blir sann! Mer säger jag inte just nu...
 
livet går vidare även om man varjedag minns dig .
 
 
En dag sa jag att stallet inte ska stå tomt, en dag flyttade jag ifrån, en dag blev stallet tomt, de känns så jobbigt, jag vill verkligen både och, åh! livet är som många säger... undra om man väljer olika vägar och ändå kommer tillbaka till slut, vem vet?
 
om man skulle vara miljonär, hade man haft det bättre då :O
 
 
"jag älskar dig, oavsett vad någon säger - vi var ett par"
 

Falsterbo Horse Show

Shopping, är vad det blev! Super nöjd med dagens inköp av saker. Ibland känns de lite lockande att åka dit även imorgon. Men det får räcka, dock hittade jag två super bra regntäcke och ett träns plus att jag hittade en hals till vintertäcket så nu hoppas jag på att de passar ihop. Sen flugmedel, grimskaft och.. ingen jacka i år! En underbar dag med underbara människor, bara att avsluta med att säga godnatt! En liten bild från tävlingarna idag:


Något förändras..

Idag är en dag jag önskar haft en längre natt, att vakna upp och känna sig fullt vaken när man kliver upp är inte mänskligt. Fast jag ska inte klaga, just nu förstår jag varför jag valt att kliva upp, åka tåg och bara göra detta. Skillnaden mellan jobb och jobb är två saker, just nu har jag det hur bra som helst, skulle inte vilja byta bort det överhuvudtaget då det känns som att vi har det så roligt tillsammans. Inte lätt att vara ny på jobbet, men med så härliga människor blir det bara så trevligt. Känns ibland ändå som att årets semester kommer bli super bra! Ska hålla med om att jag ändå måste säga att Vännäs är saknat. Bira bus är saknad och några andra. Jag önskar jag kunde kombinera mitt liv att få allt bra på ett ställe och allt kretsa kring mig. Självisk, eller vad? Men så kan jag visst tänka, jag har lärt mig något och det är att vara sig själv, lev efter sina egna önskemål men acceptera andras beslut men kom med egna förslag om man vill ändra på något men att inte det är ens eget förslag som alltid går igenom. Nu får det vara slut snurrat här på bloggen, har säkert mer att berätta men då kommer de senare. Typ imorgon, vad händer på er Fredagen den 13? Wiiihoo, imorgon blir de Falsterbo!


Underbart ...

Konstigt det kändes att vakna imorse, och nu förstår ja varför sägen kändes liten. Men så underbart, jag älskar mina fina <3 Bill & Bull!


Morgonmys..

En underbar morgon, med frukost och sen lite morgonmys med Bull, som jag saknat henne. Nu bjuder dagen på sol och värme och lite stallstädning inför ett falsterbo besök till helgen. Har några funderingar i huvudet men, vi får se var de bär av.. är ju inte riktigt säker än, beror på vad som händer och sker men nu ska jag bege mig ut i stallet och se vad jag finner för roliga saker.. kanske en borttappad sadelgjord! ;) hoppas, hoppas..!

GODMORGON ALLESAMMANS!

Semester, första veckan..

En vecka har hunnit gå av min semester, både jag och mina hyresgäster verkar ha kommit till rätta, så nu börjar äventyret! Veckan började bra i söder med bra väder och underbart att få träffa familjen igen! Men att tiden ska gå såhär fort de förstår jag inte, kan man inte stoppa tiden på något sätt.

 Det har hunnit hända en hel del sen jag kom hem till Rävetofta, vi har haft släktträff, varit på 20års fest och ridit ponny och jobbat lite. Ni hör verkligen att detta är semester! Men så underbart att bara få vakna när man vill och somna när man vill. Bara fyra veckor kvar.. Sen måste jag faktiskt erkänna, jag saknar min Bira. Men fått höra att han har skött sig bra!

Nästa vecka är det jobb & Falsterbo Horse Show som gäller!

Lite bilder från veckan som gått......

 

 

 

 

RSS 2.0