inflyttningsfest hos oskar och emil, sen helsningkrona..

jag vill skriva om igår, men ändå inte.

sammanfattning:
jag hade roligt!

tack för igår.

prioritera.

Att prioritera går oftast bra, helvete va arg jag kan vaa. Tänkte göra om det som jag gjorde häromdagen, att rida ut Fort. Desvärre båste det så han va ju fjollig åhh rädd för allt, och då menar jag allt. Korkad som jag var hoppade jag av och blev in till på sprungen. Har nog faktiskt aldrig sett en häst få sådan panik över, .-.- flygande ensilageplast. allt kunde sluta riktigt illa. men jag gav mig inte..
gick hem, men en "uppblåst häst".. -. på med shambongen(?) och longerade honom. blir 20dagars longering ... sen får vi testa och rida ut igen.  tror inte den hästen har sett omgivningen tidigare.  blev as arg på en bilist med, innan allt detta hände så sträckte jag ut handen för att han skulle sakta ner farten, men vad gör idioten då. jo . han tutar! -tur, -- så hinner inte Fort tänka på de utan han tränker på allt annat. men vad tänker egentligen bilförare på när de gör så? Ikväll blir det malmö med folk. får se om det kan bli roligt, eller roligt blir det men får se om jag kan slappna av och ha roligt.  har faktiskt med läst 50 sidor så bara 30 kvar :)


vid tangenterna, elin.

funderingar kring helgen.

ojdå ser att det var ett tag sen jag skrev här sist.
vad har nu hänt? - jo jag har blivit bilägare igen. Honda Accord 2.0 -90.
camilla, joakim och lance har varit på besök i helgen.
passade samtidigt då på att få en ridlektion av camilla, riktigt nyttigt.
jobbat en del i helgen med. ringde nog runt hela telefonboken i söndess kväll.
men trevliga samtal blev det.
helgen startade riktigt bra, eller fredagsmorgon red jag hör och häpnad ut fort,
han va en liten fjolla. eller blev bättre. stolt iaf. sen avslutade jag kvällen med att ringa 112.
tyvärr urartade en utflyttningsfest när vi skulle ner till byn och handla pizza.
men kvällen/morgonen blev ändå bäst, halv 4 kom den körande till mig mina underbara vänner från norr :)
kan säga, att bilen gått att köra 125mil då kan jag köra den till december förhoppningsvis längre än så.

ska ta mig i kragen nu att börja styrketräna lite, vet dock inte vad jag har försökt ge mig in på men det kommer nog att gå riktigt bra. vi får hoppas att jag inte dör på första träningspasset i eftermiddag..
ikväll va tanken dressyrträning, men får stå över den då mina pengar börjar springa iväg.
vill så mycket men måste hejda mig. hade velat vinna de här 145miljonerna på lotto.
planeringen va att åka till norrland i helgen, men får vänta med den resan till lite senare.
ska försöka planera mitt liv och göra som planeringen säger.
vi får se hur det slutar.
fick mina studieöcker idag som jag beställt, riktigt bra.
men känner mig inte speciellt motiverad men jag får väl hitta motivitionen igen.
ehh nu ska jag inte sitta här och titta.
ska hitta ett par träningsskor, och byxor, och tröja.
sen blir det läsa lite i boken så jag någongång blir klar.



hästägare alt. sluta helt med hästar.

tjio, elin.

camilla ring mig hem när du ser detta inlägget. tack.

PLUGGA ! har desvärre tröttnat lite på att skriva här. vad ska jag berätta. var på aktiv idag, ska på rådgivning på måndag. i helgen kanske jag blir bilägare igen! :)

ne nu ska jag läsa i 2 timmar.

kram

sänningsförbud.

idag blir det bio med Jennie (och kanske markus)..
ska bli jätteskoj :) fas dock måste jag som jag haft hela helgen prio nr 1 under vaken tid..
att vika tvätten som jag tvättade för drygt en vecka sedan.. men det går fort när man väl börjar. Imorgon börjar min roliga vecka, utan mobil och internet i en vecka. Ska se om det lyckas. Ett undantag är att mobilen är helt okej att använda arbetstid. Sen får jag svara på sms som är skickade åt mig men jag får aldrig starta en sms-konversation. vill verkligen lyckas, behöver skärpa mig med att låta mina kära väner hinna ta kontakt med mig. som det ser ut nu så är de jag som känner mig som en stalker. "tja, vad gör du." är nog ett av mina vanligaste sms. men nu är det slut med det.

tvätthögen kallar!

hejsvejs, eller som barnen på ngt dagis jag läste om. "jag älskar dig (v)"

en stolt elin.

Äntligen börjar man se skillnad, eller det börjar ge resultat. det är så roligt att se. dock är det inte de bästa bilerna. men iaf lite resultat. vågen började på 89.2kg nu står den på 79.7kg. Del mål är 75kg och slut mål är 69kg. Har bestämmt mig och nu vill jag lyckas. att bli en ny elin :)

Bilder kommer här.. kolla vad fin jag är. :) jag är riktigt nöjd med hur jag ser ut nu, eller bara för att de märks skillnad i kläderna. :)



FÖRE


EFTER



resultaten sen jag började träna (cykla, springa gå..) sen maj 09.


en riktig härlig dag.

hästar på schemat idag. gårdagskvällen blev helt toppen. eller hela gårdagen var toppen. måndagen startades med massage... riktigt, riktigt skönt. sen blev det jobb startade med vanligt, uppackning av paket, varor och tidningar. sen började vi med inventeringen, den årliga som vi gör fyra gånger om året. gick hyfsat fort igår faktiskt. sen blev man inbjuden till Jim, hem och bytade om först. sen blev det iväg till Lund. riktigt mysigt område faktiskt. pratade en massa och tiden gick, tror jag fick 3 timamrs sömn i natt. men tack för en trevlig kväll. imorse blev det jobb.. självförvållat att man är trött. men det blir vad man gör det till. :) iväg och rida häst nr 1, blev lukas. han jobbade riktigt fint idag. sen hem skulle äta lite, tyvärr är jag väldigt dålig på att äta idag. men har gjort mitt bästa. åkte med rosita till stallet igen, fixade i ordning fort för dressyrträning. kom hem och är jätte övertrött.. vill hitta på ngt ikväll.. men vet inte vad. alla vill ju bara sova. När blir man inbjuden nästa gång... ;)

RSS 2.0