Banan- och chokladkaka

Tog vad jag hade hemma och måste säga att det blev lyckat, känns både nyttig och onyttig på samma gång. Banan och mörkchoklad saftig och krämig kaka som ska bjudas till innebandy gänget imorgon då jag ska sluta där. Känns jätte tråkigt då jag verkligen haft roliga terminer. Tror det blev ett år som jag spelat med de, kommer sakna dem! Men har lovat att komma och gästspela vid något tillfälle. :) 


Förklara livets väg

Jag börjar med och fundera på vad som man själv gör, så fort jag är ärlig  då är man inget och ha. Varför gör jag det, jag gör det inte för min arbetsplats utan för mina elever. Om jag hade kunnat bara lämna så hade jag gjort det. Fler falska människor än så är otroligt fegt. Ibland undrar man hur och varför man ställer upp där. Men någon vecka kvar...

..Sen finns det ett annat jobb och ljusglimtar som man verkligen uppskattar, att bli kallad ordinarie personal när man bara är vikarie och vara omtyckt av både kollegor och elever är guldvärt. Ni kommer bli saknade på Vegaskolan i Vännäs. 

Ärlighet och står för mina ord!

Jag började skriva ett inlägg häromdagen där jag började förklara och beskriva hur godtrogen jag är mot människor runt mig i min vardag. Men jag suddade ut allt igen, jag ville inte tala om hur jag mår det känns så onödigt att skriva. Känner mig stark som kan stå upp för mina åsikter, jag vet vad jag vill och oavsett vad som talas så är jag så besviken att höra saken och få kniven i ryggen av personer i min omgivning. 

Livet lever man en gång, jag undrar vad som händer här näst, såga ner och spy ner på andra människor bara för att tro att man ska må bättre själv! Ta reda på fakta först innan man pratar om någon annan, jag vet inte om jag kanske vänder ord och meningar på "fel" sätt men finns en känsla som inte är trevlig! 

Jag är klar, men jag ska avsluta det på ett bra sätt för andra här oavsett vad det får betydelse senare så vet jag själv vad jag gjort i situationen. 

Ser bara framåt och jag vill dit, gärna redan nu! 

RSS 2.0