En riktig hästdag

Birabus fick komma tillbaka till sina bästa vänner, att hästar kommer ihåg varandra så kul och se glädjen hos Bira,Göte och Bazra! :)

Så snart har det blivit fullt i stallet, det känns jättebra. Jag gillar det verkligen det även om jag saknar det i Brån.

Plan "nästa" är igång och jag hoppas att det kommer fungera så just nu ser jag inga nackdelar med allt men ska fortsätta med det som fungerat så bra!

Bacchus Bira :)


Har INTE sagt åt dig att läsa detta!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag blir bara så arg och besviken!
Livet är förvisso inte en dans på rosor men tycker inte att man ska behöva ta en massa skit när man försöker så gott man kan!
 
Livet var bättre för, det är jag helt säker på!
 
Åh skulle helst av allt bara känna att det skulle vara nog så bra att ha något eget,
blir så less på att jag alltiid blir så ignorerad.
men det är väl så det ska vara, låt mig få skiten, någongång hoppas jag att det blir skit för er med.
 
Ska bara dra täcket över huvudet och säga hejdå och hoppas man kan vakna upp och hoppas att folk runt omkring mig fattar vad de sysslar med, kanske öppnar ögonen om vad som händer.
 
Ibland kan bara en promenad göra sitt, har varit så underbart att få rensa tankarna nu några dagar att bara gå. Men ändå känns det som man inte får nog med tankar och ideer. Jag blir så less på mig själv att jag aldrig får det att fungera,jag kan säga hur mycket som helst men ändå tycks de inte bli bra.
 
Den positiva jag är bara så less och har kort stubin, har fått sova en hel natt det var så längesedan. Men känns som mitt eget liv börjar komma tillbaka, men , då finns de j-vla men:et!
 
Tack och hej! Nu ska jag och Bira ut på en promenad för orkar inte ens fråga om någon vill följa med, för är så less på att allt ska tjatas, för så känns de som. Så bäst att göra det själv! Måste inse att ibland är man starkast om man står ensam även om det inte är det jag vill i slutändan!
 

Ska samla kraft och energi till att få mitt liv att fungera!
Om jag bara själv skulle kunna vara bra på allt så jag slapp vara beroende av andra.
 
"man får en chans av någon, av mig får man två, tre, fyra.. men en chans i taget - struntar man i de då kan man bara försvinna och inte behöva visa sig för mig igen! Nu är jag less!!"
 

Funderar hit och dit

Jag undrar vad som allt är värt, vad jag ska behöva stå ut med, men eftersom att jag är stark så kommer jag fixa det. Mest tråkiga är att jag måste fixa detta själv känns det som, iaf själv här fysiskt men de finns oerhört underbara personer som finns där som inte kan vara närvarande.
Jag har tankar fram och tillbaka, men jag hoppas att jag någon gång kan få känna det som rätt.

Jag är så trött och slut av energi, vet inte vad jag ska göra men jag hoppas och vill att det ska bli bra tillslut.

Ska dra täcket över huvudet igen, hatar att vara sjuk, men kan inte gå till jobbet och inte ge 100% så soffan är min bästa vän just nu!

Orkar inte ens säga att jag inte är sjuk och smittar, utan sjuk och mörbultad .. så vill ni hålla mig lite sällskap idag så är ni välkomna!

//


Johan Fyrberg

Ridsportsförbundet arrangerar en föreläsning med mental träning och kosthållning inom ridsporten. Hålls den 2 okt kl 17.30 på forslunda i Umeå! Jag har anmält mig, men tänkte slänga ut en frågan om någon vill haka på, då de är roligare och gå flera.
kolla in inbjudan här: http://www3.ridsport.se/ImageVaultFiles/id_27002/cf_559/H-lsa_inbj_2_okt_Ume-.PDF

Detta är livet!

Precis att leva såhär är underbart, göra det man tycker är roligt! efter en vecka på jobbet blev det en trevlig stund trots vädrets makter en lugndag till stallet, men helgen avslutades i Hammarstrand med häst och kalasfirande i förtid.
Veckan började med ett stort leende på läpparna, jag kände mig som en treåring. Jag fick skritta själv på min egen häst, första gången på länge har det känts som, jag är så överlycklig. Men det är inte bara jag och Bira som hjälpts åt, måste tacka Pia med för att du tror att vi kommer lyckas! :)

-tre steg fram, ett steg bak-

Ett underbart upplägg på träningarna, bjuder på en bild från uppvärmningen igår. Bacchus Bira <3


Tre steg fram och ett tillbaka

Precis som det låter, jag fick mig en ordentlig ridtur igår av Bira.
Vi jobbar oss framåt sakta men säkert igen, men ibland undrar jag vilken underbar häst jag köpt mig. Står uppstallade i Brån hos Pia för att få lite hjälp och tips på hur allt kan bli lättare.

Efter en omtumlad vecka så kan allt bara bli bättre.
Bacchus Bira <3

10km -1tim 10min

Stolt över mig själv att jag fixade det, 10.02km - 1:10:05. Tack Malin för sällskapet!

Sen boxersize på det, kan lova att min kropp är sliten nu. Borde få i mig någon mat så energin kommer tillbaka.

Godnatt!


Ibland kan jobbet vara roligt

Detta är uppskattande en dag som denna på jobbet. Kallt, blåsigt och jävligt men så underbart att få ett leende på läpparna.


Hästhelg till max

Fredagen blev en lugnkväll med lite löpning inför helgens konditionstest, men i ösregn dock. Lördagen bjöd på en liten sväng på Bira hemma vid stallet för att senare åka in till stan och hämta helgens hästskötare, är så glad att du kom upp Camilla. Åkte hem och pyssla på i stallet för att senare bege sig till hippologum för att tävla helgens första klass. Kom dit en stund innan och kollade runt lite på anläggningen. De flyttade inomhus då regnet inte var på topp. Tog ut honom från lastbilen och satt och red fram honom i ridhuset, stundtals var har väldigt fin. Sen var det våran tur att komma in på banan, det gick bra de första 20m men sen bestämde sig Bira för att domaren var minsanodag läskig så Camilla fick rycka in som medhjälpare att leda oss förbi de läskiga tanterna och speglarna. Iochmed det så blev vi automatiskt uteslutna, men jag fick möjlighet att rida honom utomtävlan vilket jag uppskattade. Poängmässigt blev de 40%, men hade som mål att komma ihåg banan och det gjorde vi! :) Söndag, ny dag nya klasser. Började med att åka och knoppa Bira och fixa klart stallet för ikväll då Camilla ska hem och jag ska till Lycksele en sväng är det skönt att ha allting klart. Bira var super fin på framridningen med en jättenervös ryttare på ryggen. Men helt otroligt skötte sig både häst och jag sig inne på banan, alla gångarter på rätt plats i la:3 an och inte utom tävlan knaprade vi ihop 44% med tanke på var vi ligger och vilka krav som ställs så är jag så nöjd. Vi laddade om för dagens och helgens sista klass lb:2. Han kändes fin och jag kom till ridning mindre tjafs inne på banan men vi båda var trötta. Fick faktiskt lite mer att stämma överens med halvhalter men de finns fortfarande mycket att komma att göra. Fick 52% men helgens mål var att komma ihåg programmen men icke de, vilken ryttarmiss. Sen var det hem och lämna han i hagen, tror jag har en super gullighäst som oavsett väder bara ställer sig i hagen och njuter av att få vara ute. Känns så bra att han trivs. Kvällen slutade med att lämna tillbaka Stinas häst Turbo i Lycksele, känns jätte konstigt att han inte är kvar här, de är ju Stinas häst, men foderhäst är de när ägaren vill ha tillbaka och avtalet löpt ut. Men en häst som gjort så otroligt många framsteg. Kommer sakna både turbo och stina i stallet till vintern.

Sammanfattningsvis en bra hästhelg med tre program ridna. Jag är mer än nöjd över min insats och Bira har ju fått lyxåka i helgen. :)

Tack för en super trevlig helg!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/299572/images/2012/pic_50443ecee087c3484e00488b.jpg" class="image">


RSS 2.0