2010 debuten i LA1 avklarad..

sitter i stan, stor läsare på min blogg ser jag :) hela 3 läsare .
Wiiiihooo! ;)

händer annars med folk?
vet inte hur jag ska förklara, ja men de händer iaf saker hela tiden.
tävling på Vännäs Ridcenter blev det.
gick inget vidare, de kan bara gå bättre. både jag och payment kan göra de bättre till nästa gång.
men de var våran debut :)
mitt liv börjar bli underbart!
tar en sak i taget, det är riktigt skoj.
NU BLIR DE OS IGEN!
datorn/internet är en bov i de hela.
stämningsdödare ;) haha.

har du sett LOVA?

Denna morgonen har varit omtumlad.  Vi kan backa tillbaka några dagar.

I tisdess den 9 februari försvann lilla Lova, någon som sett henne?
"hon är dryga halvåret, tecken; svart med orangefläckar, speciellt över höger öga/öra. Även vit krage/mage och tassar" isåfall hör av er!

Hela veckan har varit avsedd för skoterkortet, eller så fint kallat förarbevis för snöskoter.
Fuskkörde lite med Jocke i torsdess bak vid banvallen, körde lite i djupsnö och va riktigt härligt.
Sen va de dags för uppkörning med trafikskolan. Hade grym träningsvärk från dagen innan, men två dagar med att plumsa i snö va bara för bra. Så nu ligger man med troligtvis förkylning. attans, attans :/ men självklart så klarade man uppkörningen med snöskotern, nu är de bara teoriprovet som återstår.

Idag blev allt som man planerat omändrat. Vill ju träna för Camilla idag, men vi får se hur de blir med de. Man får ju inte bädda in sig helt bara för att man är lite krasslig. hittintills har jag och Lance hunnit städa undan lite här hemma, nu sitter jag och tittar på OSinvigningen medans han sover middag. 

Såg hur Jim va flitig o satt o plugga idag, hur seriös man kan vara. Tror att jag får va lite seriös me pluggandet jag med, fast de ända jag behöver plugga på är bara till skoterkortet.
"xbnnån", hälsningar från en icke sovande Lance.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och få städat klart här .. hoppas de blev en trevlig läsning.

kram

Enorm saknad

Danilo <3

skoterkörning.

Idag blev de en lång dag, är på väg till sängen, men tänkte bara berätta att jag varit väldigt duktig idag... har först varit i skolan från 8:30-15:00 sen blev de stan och handlade lite. Vet ni vad jag hittade på rean inne på ICA MAXI . en jacka, dagens fynd 49kr :) sen blev de äta taco på nattöppet, kom ju på att jag skulle lämna in läxan till kl 20. Gick inget bra, va hemma 19:30 men fick reda på att vi kunde lämna in den fram till kl23, tur man har klasskamrater som lyssnar på läraren när man själv är ignorant. Iaf skickade in den medan Jocke skruvade på min skoter som nu fungerar , wiiihoo. så va ute och körde lite med den. Första riktiga avåkningen :/ tur man inte kör själv, hade bara gråtigt då.... snälla jocke fick köra loss den. sen vände vi och for hem för jag ville ju vara hemma till kl. 22 då finalen i Paradise Hotell kom .. vi va hemma 22:07 :) Jackie & Patrik vann, inte för att jag gillade ngn av dem, men de har inte åkt in o ut.. de har haft både för o nackdelar. så visst är de värdiga vinnare.

Imorgon blir det att åka till skolan, plugga klart alla frågor där funderade jag på prova att se om jag får rätt på körkortsteorin, men vi får se om jag lyckas. Kanske köra lite skoter imorgon när de är ljust, annars funderar jag på att sova tidigt. Är så himla trött, eller nu är jag ganska övertrött.
ska ta med mig gymkläderna imorgon till skolan, för efter skolan ska jag promenera ner till gymmet tänkte jag och vara lite flitig.

nu blir det sängen o kolla ngn film.

kram

2010 första februari..

Idag är de -28 grader med strålande sol, vad ska man göra.
Har man lust att ens kliva upp ur sängen..
sitter fortfarande i nattakläder och mjukis byxor.
Har skrivit den första tentan förra veckan, kändes bra.. fick reda på att jag fick G men hade missuppfattat en uppgift så fick göra en kompletering och den vet jag inte hur jag låg till efter det men hoppas på ett högre betyg.
För tillfället har katterna värsta rejset här, riktigt roligt att se på dem, man kan inte tro att de kan springa så fort i en liten yta. men där hade man fel, klättra på väggarna vad är det :) här tar vi fönsterkarmarna till hjälp.
Vad händer mer som jag känner för att skriva av mig inför er, jo, det blev utgång i lördess efter födeledagsfirande för Kerstin, jag och Lisa åkte till stan till några av hennes vänner o malin åkte o träffade hennes "nollor", sen möttes vi tre och samuel upp på Origo, riktigt trevligt ställe. Länge sen jag hade så roligt, eller blev en hel del alkohol, om de förklarar saken. Va hemma sent så de blev en riktigt trevlig sovmorgon typ till kl 11. länge för mig. :)

Jag har fått lite beslutångest vad de gäller mitt liv, vet inte riktigt hur jag ska göra, vad jag har tid med.
Känner att mitt sjlvförtroende inte hänger med mitt liv längre. Känns ibland som man är ute o svävar där man inte borde vara, jag är inte så rik som jag vill vara för att lyckas med allt, men måste man vara rik..

Vad innebär rik?
Är det att ha mycket pengar, eller är de att man helt enkelt bara mår bra och har de man kan få inom realistiska grunder. Finns många funderingar omkring det samtals ämnet, beroende på hur man är som person.
Men att ha en fin hästgård, men alla bra altiernativ runtomkring vore inte heller så fel. att ha en bil som man bara kunde blinka åt vore inte heller så fel, dock hade jag varit väldigt glad om jag hade haft en trvlig pojkvän som man kan göra allt med. Han kmr väl han med. som alla säger, han kommer när du som minst anar det. Blir man rik då, rik på kärlek kanske. Vad rik är, definitionen på rik sägs vara som den som äger överflöd. När blir det min tur.

/elin






RSS 2.0