nya möjligheter.

Ska försöka bättra mig på att skriva lite här på bloggen..

igår blev det först upp tidigt på mogonen och släppa ut hästarna. sen åka in med mamma till jobb för ett träningspass på gymmet (som jag imorse fick höra var hur onödigt som helst) men sen jobbade jag till 16.. Tills Zanra o Martin kom in.. tog tåget till Malmö för fest hos Matti. Trevigt trevligt..
blev dock inte mycket sömn, men tack för ett trevligt umgänge.

idag så blev de att man fick skjuts hem av Tim och Linn, tack så jättemycket. mår inte speciellt bra, försöker bibehålla lite mat i magen iaf. Blev lite för mycket dricka igår. :P

senare idag blir det stallet och Niklas skulle komma ut och fota så vi får se om de blir ngra bra bilder, eller om jag bangar. :)

känner mig bara dum, vet inte hur jag ska säga med förlåt F =(

danilo den största i mitt liv.

Sitter på mitt rum.. Calle försöker trasla sig ut på uterumstaket men lyckas inte speciellt bra.
Regnet bara öser ner ute. man blir inte speciellt pepp på att göra så mycket i detta väder.
Gårdagen bjud på fartfyllda aktiviteter. Va uppe tidigt, eller som alla mornar och släppte ut hästarna och mockade för att sen åka iväg och jobba. Hade en riktigt bra dag på jobbet med, skönt med trevliga kunder. Därefter blev det att gå till Aktiv för ett gympass. riktigt skoj. nu börjar man märka skillnad :) dock va jag enormt trött.. kom hem till min fasa kom jag och tänka på att jag hade fått halm, 20 små balar så det var bara att börja lyfta upp de på loftet.
Då kan jag tala om för er att efter det var min kropp helt död. jag bara satt i soffan hela kvällen. Det var hemskt. Känner dock av lite idag med. Men har som sagt städat rummet, möblerat om lite och rensat min gadrob. Du vet de kläder man borde slänga men man säger ändå åt sig själv .. någongång kan jag använda detta plagg. typ nyår/jul eller bara ha i stallet.. bra och ha kläder. så det blev inte mer än tre tröjer mindre i min gadrob. :P
Har funderat och funderat.. men idag ska jag ta mig i kragen och skicka ansökningen till skolan. Så here I come, studentliv. :) Nej oj, klockan börjar bli mycket .. ska försöka bli klar något sådär med städningen på mitt rum.. sen blir det snabb städning i bilen som ser fördjuvlig ut. Hoppas inte moster ser allt ;) för hon hade frågasatt det. saknar dig moster, fast jag vet att du finns där fortfarande. Det vet jag. Vill bara säga att jag tänker på dig varjedag!

Danilo <3

Nej nu måste jag röra på mig annars blir jag bara stressad.. Ska mocka till Fort o Princen med ju.

Hejsvejs.

RSS 2.0