Hårfärg

Inser att jag börjar få lite längd på mitt hår! Ny bild & nyfärgad! Känns underbart med lite nytt!


Träningspass: Boxersize

Helt underbart pass med boxersize idag, insåg att jag borde skaffa mig ett träningsprogram till min kära vänsterhand alternativt hitta en ny på tradera/blocket. Fas jag borde kanske ändå ta de lugnt men de känns så jäkla mycket när jag anstränger den på fel sätt eller rätt sätt. Jag gillar att varje träningspass är en riktigt genomkörande av kroppen så roligt. Idag blev de mycket kondition och lite ben. Jag får bygga på det med en löprunda runt nyby imorgon. Funderar på om jag ska orka göra det före jobbet imorgon. Kanske ska ställa klockan på 6.30, jo det gör jag! Morgonlöpning 2012 here I come!

Annars har dagen bestått av mat och sällskap av Kajsa, riktigt roligt att bara få umgås och prata med någon! Vi körde lite byte av tjänster - jag klippte henne, dock inte allt för mycket och hon färgade mitt hår så nu är de mörkbrunt. Ska väl slänga i en färg till imrogon då de blonda fortfarande envisas om att visa sig.

tycker om dig som vän! <3

1 mån idag <3 :(

Precis var det är, jag ångrar mig samtidigt som jag vet att de var rätt. Jag kan inte hata dig och jag kan inte tycka illa om dig. Vi sa att det blev bäst såhär, men jag vill att du ska se mig för den jag är. Men det är försent, to late! Jag vet vad många tycker och tänker men jag ser det inte på samma sätt, jag vill och hoppas att vänskap varar för evigt samtidigt som vi gjorde detta tillsammans!

Från något till något annat betalade jag just nu mina underbara räkningar, total summan med en inkomst på 9000kr med räkningar på 13700kr är inget annat mer än att gråta över. Tur man har lärt sig sedan yngre ålder att spara pengar. Gjorde faktiskt en e-spar idag där det fick bli "inköp av häst" just nu är där 194,63kr! En bra början!
För ingen verkar ha en häst som de vill låna ut till mig under en kortare period så jag får väl lägga energin på något annat tills jag har pengar att köpa mig en egen häst. Verkar som jag bor på fel sida av Sverige av att låna häst, har sett många trevliga foderhästar runt mamma & pappas gård, kanske ska flytta tillbaka igen. Men är det de jag vill...

Min knasiga dröm inatt talade om för mig att jag ville till värmare breddgrader så som Turkiet, ett stort grått plan med någon blå text på, men när jag gick på, vi va fyra stycken vänner, någon tjej med långt lockigt brunt hår - du var jätte tydlig i drömmen men minns inte vem du var, du och din pojkvän och jag och någon till. men när jag gick på planet bad piloten mig att jag skulle gå av och handla lite mat åt han för han va hungrig, ni vet en sådan salladsbar de har på ica. Så jag gick dit handlade och när jag stod där inne så var de jättelång kö till säkerhetskontrollen och efter många trängsel där bland allt folk ser jag planet lyfta med mina 3 vänner och den förbannade piloten som som skulle ha maten! Så arg jag var! Undra vad drömmen gick ut på? Någon som kan drömtydningar? Eller var man kan leta reda på det ? Skulle vara roligt och veta! :)

Ikväll blir de iaf stallet och ta in hästarna, ska fixa där och blir nog en promenad dit upp är ju ändå 6km tur/retur! Jag vill bara få ordning på allt och ingenting, min lilla bil som inte är så liten bör ju med vara klar här någongång..

bara att le och se glad ut!

Träningspass: Löprunda

Precis vad jag beskriver, riktigt härligt! Jag ska inte underskatta min kondition men helt grymt blev de hela Nyby (5km) på 30min. Tvingade mig själv till att springa hela tiden och ändå tyckte jag det gick långsamt.. men nu är sässongen igång för året.

Målet är ju 1mil vid badet, dvs terränglöpning under timmen innan midsommar! Så min planering fram till dess kommer se ut som följer på ett ungefär.

Måndag: Eftermiddagslöpning Nyby 5km
Tisdag: Vila/Promenad
Onsdag: Boxersize
Torsdag Kvällslöpning Nyby 5km
Fredag: Vila/Promenad
Lördag: Morgonlöpning Nyby 5km
Söndag: Boxersize

Hoppas att jag kan hålla detta när jag är i Vännäs!

SÖKES FORTFARANDE EN HÄST PÅ FODER! Hör av er, jag erbjuder daglig ridning, utevistelse och skötsel, träning o tävling (beroende på utbildning av häst - målet finns där)


Nu blir de njuta av en kväll med tv eftersom jag varit så duktig! I like my life just now!

En härlig solig dag.

Blev först utsläpp av hästarna sen iväg till stan :) sitter o leker med lillebrors iPhone :)


Tävlingsdag

Årets första tävling det blev på Södra Umeå Ryttarförening.

Jag hade inte några större mål mer än att rida på godkänt resultat och komma ihåg programmet, vilket gick jättebra! Jag och Bazra red hem hela 60% i LB:2 och 62% i LB:3 så riktigt nöjd.
Känslan i programmen var riktigt härlig, dock var jag lite trött till andra klassen men kändes ändå riktigt roligt att få starta tävlingssässongen så här med en bra prestation! :)

Nu laddar vi om till om någon helg blir de regional tävling med lag i Div 2.

Trevlig kväll nu tar vi helg, jag och Lucky!
Tack Hanna för en underbar häst jag fick rida idag.

Gym eller godispåsen..

Vid detta tillfället kommer godispåsen att vinna!

& bli en promenad ikväll istället med Lucky.

Orkar inte skriva så mycket, känner mig mest glad fast vet inte varför :)
Men samtidigt känns de som att jag börjar förstå mig själv om varför allt hänt som de hänt,
tankarna finns där för dig hela tiden. Jag saknar dig hela tiden, jag saknar er hela tiden.
Men jag kan inte tänka så, tänker jag så alltid så kommer de bara bli värre, jag måste se framåt även om jag inte vill det. Jag vill att allt ska bli som innan, innan när då? (jag vet inte..)

Jag saknar mitt liv då jag kunde njuta av att vara på jobb, gå till stallet och bara finns där, åka o träna och åka på tävlingar och ha de roligt. Men de roliga känns som de försvunnit lite, den motivationen vill jag ha tillbaka. När jag väl vill ha tillbaka den, precis som jag och du har sagt åt mig får jag inte som jag vill så tjatar jag mig till de tills jag får, men nu har jag inset att jag kommer inte att få de jag vill. Jag tycker synd om dig - när jag vet att jag hade kunnat ge dig ett bättre liv, men så är det jag kan inte styra dig, jag äger inte dig. Men jag hade velat! Men nu måste jag tänka framåt och lägga dig bakom mig annars blir jag bara mer sårad.

En lunch idag med världens bästa kompis, iaf någon som vet hur jag tänker och kan få mig på bättre tankar och kanske ta förnuftet till fånga och inse att jag kanske inte alltid gör de bästa valen. Åh, jag är så sugen.. men jag vet att jag inte ska, jag ska verkligen inte även om jag vill. Ne nu blir de ica som gäller, inköp av lite fika till morgondagens tävlingar och sen blir de inköp av lite godis.

Tänk så glömmer jag programmet imorgon, pinsamt!

som sagt, om någon vill komma över ikväll så är jag hemma med min godisskål! :)

GRATTIS RONJA 1v :D från faster


Anonym kommentar...

Den som kommenterat ang en häst anonymt skulle gärna få kommentera igen och skriva namn och telefonnummer.
Inget som kommer publiceras som en kommentar då jag först måste acceptera det, tacksam för att du hör av dig igen. /


idag blir de en rolig dag - det har jag sett framemot. nu ska jag ta tag i detta!


Fin väder och underbart härligt vilket blir en sväng eller några svängar till stallet en sådan här dag! :)

Känns som allt börjar falla på plats igen, tack, tack ni som inte gett upp för mig, tack ni som har fått mig att kämpa på vidare! Utan er hade jag inte stått här idag.

Taggtråd till frukost...

inte bara 100m denna gången, tror de måste varit något i stil med 1000m :P vilket morgon humör jag var på! Dagen har väl inte fortsatt likabra, men tur ponnyakuten och lite sing along har räddat eftermiddagen.

Snart dags för ombyte och gå ner på boxersizen för att tömma hjärnan, kanske får mina handledsskydd idag med, får se om de finns där, glömde ju smsa, har blivit mycket nya intryck nu här på sista tiden.


Tagga tävling på lördag
gäller det, då drar tävlingssässongen igång igen. Efter lite uppehållande med hästarna. Hästskötare någon? :) kanske blir något annat i hästväg i helgen med eller slutet av veckan, vi får se! :)


Tydligen hade jag lovat något jag inte minns, men jag vill (A) så de kommer väl bli så! :D
Jag gillar överraskningar!


jag vill, jag ska och det ska bli utfört! :)

Träningspass: träningsvärk

Åh ja, verkligen träningsvärk!
Gårdagens boxersizepass var mer än bra, de märks i musklerna att man tränat något man inte hade.
Så dagen har bestått av vanligt hederligt jobb sedan en promenad med efterföljande dusch åt Lucky. Sen fick jag väl ett litet städ il och bestämde mig för att röja undan de sista. De sista från dig. Så är de att leva ensam, man märker att lägenheten är rent ut sagt kaos. Fast de betyder ju att de är någon som bor här och lever här, tur är det.

Jag gillar överraskningar, gör ni de lika mycket mig. Fast jag gillar inte överraskningar om jag blir besviken, men detta kommer att bli super tror jag, hoppas jag! Fortsättning följer.....

Vidare med lite storkokande av matlådor då jag är sämst på att äta igen, bra att bara kunna ta fram mat och värma, så de som står på tur är spaggetti och köttfärssås, blev lite mycket vitlök tror jag så får nog bli kvällsmat så jag inte skrämmer mina stackars elever :)

Jag tycker om dig massor! <3

Nu är det nog!

Jag vet inte vart jag ska börja, hur kommer jag kunna ta mig upp på trappsteget när människor i min omgivning går bakom ryggen på mig. Nu börjar jag verkligen bli riktigt less på detta. Ärligheten sårar om den är så, men att gå bakom ryggen och säga något till mig och mena något helt annat i verkligheten. Hur ska jag kunna lita på någon igen, nu är jag hela tiden misstänksam åt allt och allt tackvare detta som hänt. Blir så ledsen varje gång jag tänker på det, blir så arg för att de verkligen blev som det blev. Men livet går vidare vare sig med eller utan omgivning. Jag hoppas kunna att du ska få de likadant igen, man beter sig inte som du gjort. Jag vill bara glömma allt men du finns kvar där, även att jag inte fattar varför jag accepterar ditt betende för de är så jävla elakt. Men att låta mig tro att livet kommer bli bra, eller bättre de va ju som att ..ljuga för mig.. förstår inte att du inte mår dåligt av att veta att du behandlat mig som du gjort. Inte för att jag tror att du läser detta, men om du gör det så känns de som att du vänt ryggen åt mig, som du sa att de skulle aldrig hända. Jag vill att de ska bli som innan, jag hade häst, jag hade ett liv, jag kunde bara gömma mig i stallet om de blev för jobbigt på utsidan, just nu har jag inget att gömma mig i, jo haft en helt underbar helg i stallet, har varit kanon och bara få lov att njuta! Jag vill verkligen få de här livet tillbaka det livet jag hade innan, men då måste jag verkligen gå vidare och de är väl sanningen om den ändå sårar för mig vare sig du eller jag vänder ryggen åt varandra men att lita på varandra och vara ärlig med varandra de va de vi sa. Ditt liv är ditt liv jag vet, jag vill bara blunda och jag vill bara öppna ögonen och se att allt är som förut.

Livet går vidare.. du är ett avslutat kapitel, ni är ett avslutat kapitel i mitt liv. Jag orkar inte ta reda på sanningen längre, jag orkar inte gräva ett hål för att själv må bra när du/ni bara säger något åt mig men menar något annat. Ni är säkert väldigt trevliga annars men inte med mig som sällskap! Försök inte behandla mig som luft, jag finns där oavsett var när och hur man än funderar, jag har gjort något för er.

SANNINGEN KOMMER ALLTID FRAM!

Hästhelg!

En riktig häst helg! Igår begav jag och lucky mig ut på en lång promenad innan jag skulle åka söderut, dock bara halvägs från förra helgen. En bilfärd begav vi oss med häst och trevligt sällskap med färd mot Sundsvall och IKEA, får man säga att man är less på den affären? för de är jag verkligen! Men efter en hel nöjd tävlingsdag så begav vi oss på ett middagsbesök på MAX innan hemfärd igen. En riktigt härlig dag från solsken till regn..

Dagen här började med en klubbis på ridhuset, fick sällskap dit och lite mys med att verkligen förstå att jag vill ha häst igen. Så alla som läser min blogg. Jag söker häst, först och främst en foderhäst som inte just nu behöver vara på utbildningsnivå LB/LA dressyr men skall ha möjlighet att kunna gå de klasserna. Den ska gärna vara hoppad lite och vara ärlig på hinder. Visst låter de som en bra elin häst, har du en sådan, hör av dig :) eller vet du om någon har det hör av dig! :)

Kvällen kommer avslutas med ett underbart boxersize träningspass och en promenad med Lucky! :)

nu en stunds vila om jag inte orkar ta tag i min vackra altan som har drygt 1m snö liggandes på sig.

Träningspass: Promenad/Ridning

Nästan som vana nu blir de som en härlig promenad, varjedag två längre promenader med Lucky och några kortare sträckor. :) Helt underbart, jag mår bättre även om de känns jobbigt men jag har lärt mig av mycket.
Av alla runt om kring mig att varför ska jag dräpa mig själv bara för att jag önskar att få frågan "hur mår du, hur är det, vad gör du" fungerar ju inte, så nya rutiner ska de bli.

En hel grym dag på jobb... eller not. Blev lite fel, men inget jag orkar dra historian här mer än av på 2 dagar blir de 3 bilar på verkstaden, borde kanske tänka över mitt yrkesval kanske.

som sagt dagen kunde bara bli bättre och de blev det, en mysig tur till stallet och rida barbacka och mysa med ponnyn, tur jag har Hanna! :) Imorgon blir de mer häst och då åker vi söderut!

nu sova för imorgon gäller de att vara pigg! Godnatt :)

Träningspass: Promenad/Boxersize

Ikväll drar jag igen på någon jag tycker är hur skoj som helst! Det blir boxersize träning, ska bli skönt att få använda de musklerna som varit på vila ett tag.

Har funderat om allt och lite till om vad jag skulle kunna tänka mig skriva på bloggen och inte, men blir inte så mycket mer skrivet här om de. Debatten om facebook stämmer ganska bra, är man inte där inne mår man dåligt och när man väl går in där mår man ännu sämre. Informationsplankat för saker att andra verkar ha ett sånt lyxliv eller ett bra vardagligt liv är ju hur trevlig som helst när man själv känner att man bara inte vill gå ut från lägenheten ibland, eller till och med kanske inte orka kliva upp från sängen.

Dagens planering hoppas jag bli

Jobb till 15 annars blir de en sväng ner på gymmet.
Promenad med Lucky
Laga Lasange
Kvällen avlutas med boxersize och en promenad med Lucky!

tur jag har dig lucky! <3

En helg söderut!

Det var en underbar helg med massa bilåkande och handlande.
Tror att vi nästan varit handlande hela tiden, hann dock se lite av staden.

tog flyget ner till Uppsala där jag mötte lillebror som bjöd på mat i väntan på att mamma och pappa skulle komma med saker åt honom. Blev i stort sett att packa ihop, flytta iväg och packa upp saker hela fredagen som avslutades med trevlig hotell kvällsmat på Scandic Uppsala Nord. Morgonen startade med att vi gick ner och gymmade på hotellet sedan iväg på ett Ikea besök, inhandlades inte allt för mycket då väskan hem var begränsad men blev nya skåpsknoppar så imorgon blir de nog lite pyssel med det skulle jag tro. Kvällen avslutades på Oleary´s med mat och sedan vidare till lillebror som bjöd på gott i den nya lgh'en med melodifestivalen. Blev ju 72kr rikare med på att spela på svenska spel på deltagarna. En toppen kväll blev de tillslut, jag tackar min familj för ett otroligt stöd! Söndagen spenderades med hotell frukost och ett ICA MAXI besök och ett fika besök på våning 7 med underbar utsikt från terassen! Tror jag ska hälsa på lillebror fler gånger :) och sen blev de Mc Donalds inför ett hembesök igen mot Vännäs.


tack för en underbar helg!

Flygplansuppdatering

Riktigt roligt att bara få vara med familjen i helgen, med WiFi på planet ner spenderas lite på facebook.
nackdelen att smarta elin inte har laddat datorn.

snart landning och inte känna mig vilsen i storstaden.

tycker om dig <3

strax efter halv 2...

Vad gör jag uppe, jag läser mina gamla inlägg på bloggen och börjar inse vad jag saknar som jag hade.
Jag börjar inse att jag måste ta tag i en sak, en viktig sak och de är mig själv, men hur de måste jag själv ta reda på, jag vet att jag gjort ett fel val i mitt liv, ett val som kostade mig dig. Ingenting jag kommer att få tillbaka, jag lämade dig, jag vet att de va fel. fel fel fel fel. Känns som jag kommer göra samma fel igen om jag verkligen inte ger de en chans, jag blir påmind varjedag jag tittar på en speciell sak, oavsett var finns du där hela tiden med mig. Ett val som kostade mina känslor för att verkligen försöka ha tanken där, jag funderar på om jag ska fråga igen, jag vill verkligen satsa, jag tror att det kommer gå vägen. Jag vill, jag har bestämmt mig att jag inte kan låta samma misstag ske igen, men då är det de här med pengar. :/ den alltid pisse ekonomiska summan. har jag råd, vad ligger mina mål. kanske kommer de gå, men är de min egen då. När jag såg dig häromdagen kände jag mig så elak att jag valde bort dig. Jag lovar och vill försöka att verkligen ha dig med mig. Imorgon ska jag göra något åt detta, ska börja där iaf, sen får vi se vad som händer. Vill kunna sova men ska rita upp en mål trappa i mitt liv, vill ha en personlig livscoatch som hjälper mig med val i livet speciellt val att tro på mig själv och se till mig själv.

Ska köpa dig någongång i tiden,
ska följa dig till dina sista andetag.

de orden skrev jag någongång 2007 när mitt liv förändrades av ett beslut som jag ibland får ångra en del.
en trappa består inte av 3 steg som jag alltid har.

1. Försvunnen
2. Ensamheten
3. Lycklig

trappan består av en mer trappsteg så man inte ska falla tillbaka så lätt, så de gäller att ta vara på varje trappsteg man bygger upp så man inte faller över de bara för man backar ett steg tillbaka. Då livet inte alltid är på topp.

Kanske ska ta bilen och bara köra, köra någonstans, bara för att komma bort, bort från allt ett tag.
Men är det ett mål att hela tiden bara fly ifrån livets motgångar. Finns de verkligen motgångar i livet består de inte av att livet blir positivt istället, hur ser tanken ut. Just nu skulle jag bara helst av allt vilja sova men inget roligt att stänga ögonen när man inte orkar eller har en motivation till att sova.

30min senare så avslutar jag inlägget här och hoppas på att jag om någon timme hoppas på att jag somnat!

saknar mitt hjärta
godnatt

om mig

Visste du att jag...
(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskat
(x) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) trott på det övernaturliga
( ) har hatat mina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
(x) sjungit i duschen
( ) har sett någon död människa
(x) har vibrerat av nervositet
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
( ) gillar inte då folk frågar mig saker
(x) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(/) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) hånglat/kyssts på tunnelbanan/stationen
(x) åkt buss genom halva sverige
(/) kastat mig framför ett fordon
(x) brutit kontakten med någon för en kyss
(/) tagit min kompis flickvän/pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
(x) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(/) hållt i en orm
( ) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
(x) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskat mig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har en sett en film mer än tjugo gånger
(/) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk
(/) har bra självförtroende
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
( ) drömt att jag varit död
( ) trivs med min kropp
(/) är dålig på att säga nej
(/) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
(/) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(x) gillar muskler
( ) hatar mjölk
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon just nu

hittade en gammal "visste du att..." när jag kollade igenom bilddagboken, ändrade för dagens känslor..

RSS 2.0