Gott Nytt År - summering av 2013

år 2013 inleddes med att firade nyår på det bästa sättet med vänner och året fortsatte likabra med att åka på min första utlandssemester, vi firade pappas födelsedag som blev att vi åkte till GranCanaria en vecka med massor med sol och bad, var inte min sista solsemester.
När jag kom hem började jag mer lägga energi på Bira och satsade lite mer på tävlingsfronten, började även vikariera på förskolorna och kom tillbaka till vardagen igen.
Vi fick fira min brorsdotter som fyllde 1år och det blev ett super kalas för henne då släkt och vänner kom förbi. Året fortsatte bara till de bättre med att åka till Göteborghorseshow med mamma och vänner, spenderade en heldag där och sov på hotell och avslutade helgen med ett besök på Ullared.
Insperationen fortsatte och det var tävlingarnas månad, både som tränare och ryttare. En månad jag sent kommer att glömma. Sommaren börjar komma då även värmen även här, blev en utmaning som jag antog med och det var att springa 100dagar i följd (springa varjedag i minst 20min), klarade 50%, men sjukt nöjd. För att ta lite ledigt och sen sommaren spenderades i Skåne och Bira fick gå på välförtjänt sommarbete, när jag kom hem började jag kolla upp Bira då han inte uppförtsig i olika situationer, vi röntgade ryggen och blev en väntande operation. Bira blev opererad i Helsingborg för Kissing Spines med en god prognos, och nu var de bara att ändra ridningen. Rehabplanen från början blev många timmars promenad med Bira. Passade även på att umgås med vänner och då så började jag fundera på vad som var bäst för mig själv, tanken ligger fortfarande kvar. Hösten kom och jag fick bli faster igen till min brorsson, då vi valde att åka tillbaka till Vännäs igen, då familjen följde med som sällskap och hälsa på bror. Jag fick äntligen börja rida ordentligt och kände en enorm skillnad från förut, vilken glädje. Jag fick även komma tillbaka till ridskolan och träffa mina elever, som vi sedan avslutade med en strålande julshow!
 
Sammanfattningsvis så har mitt år 2013 varit en stor erfarenhet rikare, det har gått så fort.
Jag har även börjat se åt mig själv och vad som är bäst för mig och ja.. alltså, kläderna har blivit för små, mjölken är sur och människorna har förvandlats till vampyrer.. måste jag säga mer än så.
 
Välkommen år 2014!

Julafton 2013

Äntligen är den dagen jag väntat på här!! Har värsta julkänslan, är som ett barn på nytt och underbart att få fira med familjen. 
Året som gått har varit spännande och erfarenheter rikare. Bilder säger mer än tusen ord, så här kommer 2013...














God Jul önskar jag er alla! 

RSS 2.0