Längtat!

 
En dag som är så underbar, nu har jag överlåtit min lägenhet och hoppas det kommer fungera bra. För jag kommer som sagt vara ute på lite äventyr ett tag. Kommer sakna min Bira, men vet att han är väl omhändertagen. Jag är påväg några veckor till Skåne för att ha lite semester och jobba en del. Vad händer annars på min front, har kanske börjat "vakna" till liv efter sådär 6mån och börjat inse att livet går vidare även om jag hade kunnat vara i en helt annan situation än just nu, men jag ser bara framåt. Dock har jag en oviss höst men det ser ändå ut att lösa sig på bästa sätt tror jag ändå, känns som jag valt ett bra yrke för att trivas. 
 
Sitter just nu på flygplanet påväg söderut, nyss ropade de upp att vi skymtade lite av Linköping så snart så får jag se lite av hemtrakterna igen. 
 
Jag funderade lite på mitt liv, vad man kunde förklara det som, undra om det är likt som att bo på ett flygplan. Nej men helt allvarligt, tänk ändå att flygplanet startar och går uppåt, man flyger en bit över marken först och sedan flyger man högre upp och bara ännu högre. Senare när man nått punkten för just denna flygturen så stabiliseras den och man flyger rakt fram ovanför molnen, ibland får man en skymt av vad som händer där nere men sedan fortsätter man en bit längre fram och där börjar man planera för att landa och hämtar ny energi och sen är man på väg upp igen för ett nytt äventyr. Faktiskt lite likt mitt liv, det går upp och ner för att verkligen få se att man lyckas inser jag att jag uppskattar mer och mer varje tillfälle som är stabilt där man kan "tjuvkika" på de som inte är på samma nivå som mig, låter fel men när jag är där då är jag den här medberoende, jag finns, jag hjälper och jag bryr mig inte om mig själv.. Men ändå kommer jag tillbaka igen.. 
Jag ser bilden framför mig, ni som flugit kanske förstår mig.. Kommer först tonvis med moln och sen blir det en liten öppning som man kan se land och sen kommer de moln igen. 
 
Jag vet iaf att jag har dagar då ni familj och vänner är underbart stöd! 
Jag är inte den bästa på att säga tack eller visa min tacksamhet men ni är välvärda allt! 
 

Midsommar

Härligt och underbart väder, kan inte bli så mycket bättre. Blev en ridtur på morgonen med lilla Bibbis. Vi hittade en ny trevlig runda, sen bar de av till stan för att hämta Anna-Lotta och Ronja för lite midsommarfirnde när lillebror jobbar och sliter. Sen blev de lite matlagning iväntan på att bror skulle komma hem. Kvällen avslutades med film och sovdags. Som sagt nu njuter jag av livet, fast måste erkänna att de känns konstigt att jag valt att gå denna vägen och inte vara stark och välja den andra vägen. (förlåt..) men morgonen idag började super bra, fågelkvitter och Rasmus på luffen till vi ska till stallet o ge hästarna lite mer mat. :) livet är underbart!

Snyltar med tårta .

Efter en pysseldag i stallet med min underbara häst, så avslutades det med lite longering för honom. Min rudabstinens är inte liten, vill rida nu.. Istället blir de lite gofika med Te och marängtårta ;) innehållande hallon, clementin, maräng och grädde :) nu ska de provsmakas.

Trevlig kväll.


Hoppträning

Min lilla kille fick sig ett träningspass för Buster, det var Hanna som va snäll och tog han på träningen!
Lite stolt är man att han skötte sig bra, blev hoppa lite kombinationer och mycket bra markarbetsövningar som skall fortsättas att träna på. Han måste hitta tillbaka till en bra språngkurva, ni hör bara, hoppspråk.
Fick lite tips på övningar jag själv kan tänkas hoppa honom, så vi får se vad vi hinns med.
Inga bilder blev tagna idag då solen sken och det dammade en hel del.
Birabus fick sig ett bad efter träningen, kul att se att han vill äta vattenslangen medans jag tvättar han, jag är så glad för min lilla kille! Tänkte se om jag kanske kan göra en riddebut imorgon, de kliar i fingrarna att rida.

Hästarna sover så söt på betet nu, nu är det även sommar i norrland! :)

Fasters Ronja är 3mån idag :)

Bästa vän <3

Det är du, du är min bästa vän. Oavsett om det går bra eller mindre bra i mitt liv så finns du alltid där "En bit bort på kartan, men alltid där i tanken"! Stämmer så bra de citatet. Ett samtal bort så finns vi tillsammans. Tack för en upp piggande present när man känner sig mindre fräsch. Förstår nu att man inte blir mindre sugen på att få vinter igen och köra skoter, bäst att man kanske ska njuta lite av sommaren och umgås lite med de bästa. Kom ihåg de Camilla du är min bästa vän! Tack för allt, 10kr vinst - som kan bli mer.

Din vän Elin


Ridförbud som resultat. :(

Veckan började bra på jobbet, riktig trevlig arbetsdag. Min tanke påväg hem i bra väder var att rida ut min älskade häst och sen cykla hem för att göra ett försök att springa milen. Men tänk vad planerna kan ändras fort, till att tillbringa natten på sjukhuset istället. Så nu motionerar jag förfullt med kryckor i några dagar och inser hur korkat de är att vara handikappad och bo själv. Bara att hämta ett glas vatten är inte de lättaste. Men sägs att man ska lära sig livets hårda väg.

/Elin


Då va man på vift igen..

Efter några timmars resande har jag denna utsikten, nu väntar man bara på de snälla personerna som ska hämta mig. Sen blir de mer än väl bra helg hoppas jag! :)


Alltid överraskande med något nytt i livet...

Tävlings debut på lokaltävling med Bira. Jag är nöjd över våran insats som vi presterat under dagen. Red först LB:2 och överraskade mig med en bra runda något spänd, men med hela 54%. Sen gick vi in och red LC:2, både han och jag lite småtrött men det gick ändå bra enligt domaren. En liten felridning men ändå lyckades vi rida ihop 61%. Så ska bli roligt och se vart vi hamnar när det känns som på topp :) utstrålningen har ju min lilla häst.

Tänkte bjuda på en bild, någon som känner igen den? Åker tåg till jobbet nu och se, Skåne har tyckts flytta upp till Norrland eller iaf Tycko Brahe med Skånetrafikens pågatåg :)


Dra täcket över huvudet...

Då va man där igen, där livet är upp och ner. Jag vet inte om jag ska tolka de som något bra eller något dåligt. Jag har smått börjat inse att allt händer inte av en slump, men ibland undrar jag om de finns någon mening med livet att de blir såhär.

Det negativa är min underbara bil, fy vad jag är less på den, den är hemsk. Fast jag gillar ju den ändå så ger den min kärlek ändå ;) så vet att jag kommer bli glad när den är fräsch igen.

Det positiva med mitt liv är min underbara häst, finns inte ord som täcker mina känslor. Han kan inte ersätta någonannan i mitt liv men han är den som fått mig att må bra igen, älskar dig Bibbis :)

En tidig morgon, en sen kväll och ger en glad Elin trotts allt. :)

Bjuder på en bild från löshoppningen på min vän :)


RSS 2.0