2014

Detta året har betytt så mycket för mig, i början av året tog jag ett beslut att lämna Vännäs och bege mig tillbaka till Rävetofta igen. Flera känslor lämnade jag en del bakom mig och andra kommer jag fortfarande ha kvar i mitt liv även om milen blir längre.

Bira fick en ny stallplats och en Hexa som vi köpte till sällskap. Landade först själv en sväng i huset, fick jobba igen som trafiklärare, träffat underbara elever. Huset blev sålt och jag hittade lägenhet inne i Svalöv, trivs riktigt bra, lämnar inte denna i första taget. 

Sommaren gick, jobbet fortsatte utan någon semester, något besök till lillebror med familj och en kort sväng till Vännäs hann det också bli. Det känns så roligt att bara efter någon månad hur förändrad ens omgivning kan bli.
Bira och jag hittade en ny favorit tränare, vi har utvecklats och kunnat tävla på varierande godkända resultat. Har ridit ut massor både i skog och på fälten.
 
Hösten kom, blev ett besök på Lalandia med familjen, så roligt att få ha semester där och fira både brorsonen och min födelsedag där. Min arbetssituation förändrades och jag blev arbetslös, dock bara någon timme sen fick jag en titel receptionist kombinerad trafiklärare, med underbara kollegor och elever! 
Bira fick gå sin sista P&R medan Hexa debutera så inför nästa år ska vi förhoppningsvis ha två hästar i tävlingsform.

Lite annat smått och gott känns som det har varit och jag har en enorm känsla av att jag kommer få avsluta detta året och börja det nya året på det bästa sättet man kan önska sig.

Kärlek till er alla.  
Ett vackert liv med underbara minnen. 

RSS 2.0