förlita er inte på mig.

idag har jag haft en perfekt dag. kännt mig väldigt duktig. fast dagen är inte slut än. från idag tills nästa onsdag, en vecka framöver bor jag själv i lägenheten då camilla och jocke och lance och samtliga katter i dalarö. sanningsenligt känns det väldigt tomt, men man vänjer sig. har ju alltid haft folk runt omkring mig dygnet runt typ. ikväll blev det laga mat, bacon och makaroner + sallad. snabbt och enkelt. sen blev det åka till stallet .. min drömm va att stallet inte va mockat så jag kunde fördriva tiden lite längre .. och självklart va inget fixat :) när jag hade sista boxen klar bestämde jag o jenny oss för att rida ut. det gick jätte bra. funderar på att ut och springa nybyrundan (5km) men klockan är mycket och börjar bli skymning ute. fick nyss en flaschback (typ att ajg sett händelsen tidigare, men kan inte bestämma slutet) så vet inte om de är en god ide att ut och springa. imrogson iaf är det inplanerat att åka och rida Payment på fm när jag vaknat och ätit frukost, helst innan det blir för varmt. vad sen. på eftermiddagen är de fixat för tjejkväll här i lägenheten. ska bli riktigt skoj att få hitta på någonting tillsammans. sen på fredagen är det jobb 15-21:15.. och på lördag är det grilldax med folk ute i dalarö... vill bara säga att det är"väldigt, väldigt (o)planerat.." men de ska väl gå bra ändå. nej, jag har bestämmt mig att vara lat ikväll.. blir ingen springning ikväll. får bli imorogn istället. har ju ridit idag.. har gått typ 2km eller ngt. + att jag gått 2km till jobb. så jag har fått rört på mig. :)

nu blir det tv'n en stund.. kom en bra film på tv4+ , smekmånaden, lät väldigt bra.. sen blir det ridsport och sen blir det paradisehotell, kvällen är räddad ! :D

kramar på er !

http://cdbl.bilddagboken.se - kommer bilder snart!

idag har jag varit ledig. skönt, sovit och slappat vid tv'n.
klockan 18 fick jag damp på mig själv, tog med kameran och gick på promenad.. (1,3mil typ)
va väldigt skönt må jag säga.

en liten bild på vännäs med omnejd. undrade om man inte skulle kunna gå längs utkanten på kartan och se hur det såg ut där. men jag tänkte att de orkar jag inte så det blen bara över älven.


här är en bild för er som vill veta vart jag åkte i lördess, för att se veronica maggio, a camp, dead by april och hamerfall(?)
från vännäs till piteå.

avslutningsvis får jag bjuda på en bid på mig från vännäsdagarna, för 2 veckor sedan. dock är måste jag bara poängtera att det var den godaste kycklingrulle jag ätit.

nej nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll. känner mig väldigt vaken.. har ju typ vänt på dygnet ävn om det känns som jag hade kunnat gå och lägga mig igeen och somna om. blir väl kolla på tv.. har ju börjat följa prisonbreak nu. eller sett 2 avsnitt. så man hänger med lite iaf. men ha det så bra.

kramar

Ytterligare ett rån, när är det över !?

http://www.kvp.se/nyheter/1.1650002/slog-till-mot-uraffaren

Igår hände det som inte fick hända. hoppas att att du mår bättre än vad du sagt Emil.
varför finns denna svarta värld, jag blir så trött..

ikväll blir det Piteå med jocke och samuel... blir A Camp, Veronica Maggio och Dead by April.


ingen matlagning mer i detta hushåll!

här står man och lagar mat hela dagen och verkligen försöker tajma det tills att alla är hemma. men vad fick man för det. jag blir bara så arg, tänker dock aldrig mer tänka på att fixa mat åt alla igen. nu va det sista gången. jag är så trött på detta beteende. men från de till något annat. blir väl stallet dag, vet inte om camilla ville rida, isåfall va jag sugen på att följa med. Vi får se om vi kanske kan låna ponnyn i stallet så båda kan rida. Funderade på att lägga in lite bilder vad som hänt under hela helgen. så de kommer väl om en stund eller om någondag.
nu verkar de vara bestämmt att jag får ta och lämna norrland, men jag vill verkligen inte. jag vet inte hur jag ska göra. vill vara kvar här uppe. men har inte några vänner här heller eller jo de har jag egentligen. vill ha ett jobb här uppe!
framåt får jag se.. får bli som jag planerat .. vad
händer nu, stallet nästa.

en ledig söndag.

ledig idag ! vad har hänt. varmt och kvavt ute. tre olika viljor imorse. 1. fiska 2. stallet 3. bada. men med lite kompromissande så blev dagen så här. camilla och jag började med att åka ut till stallet och mocka och rida. blev några kort med på mig och payment. en del bra kort faktiskt förutom att jag som rider uppe på ser inte klok ut, men bilder kommer väl senare när jag får tummarna att lägga över de från kameran till datorn. när vi kom hem begav vi oss ut till dalarö för middag blev potatis och fisk.. riktigt gott. men innan det åkte barnen gummiring efter båten, jag och camilla och jocke va snabba nog och med bytade om och fick åka lite. camilla klarade av att ligga kvar. jag damp i efter typ ett varv på sjön, sen damp jag i andra gången efter en lång stund.. men det va as skoj. fast riktigt svårt att komma upp på ringen i vattnet. man hade liksom inte någon ork i kroppen. körde hem, jocke fick fiskat medans vi åkte ut till stallet och tog in hö, det blev riktigt bra. kändes som en bra gratis träningsprogram, gissa vikten på balarna.. haha, 15-28kg :) så tunga var de, hårdpressade balar. åkte efter de va klart och hämtade upp samuel för att åka vidare till dalarö igen för att bada och basta. riktigt behagligt. men en sak är lite äckligt, sjögräs/vass. fiskar lever ju där i.. usch ryser i hela kroppen. sen blev det hem och duscha, och nu sitter man här med 1000 tankar i huvudet hur man ska bli kvar här uppe, kan inte en ängel viska i mitt öra att jag får ha kvar jobbet. eller viska i mitt öra att jag älskar dig, men jag är feg. jag är olyckligt kär. men sånt är det alla kan inte älska mig. sen får jag väl tydligen åka hem härifrån med, så ändå bäst och inte få någon pojkvän. skulle bara blivit krångligt. kanske får se vad som hände om vi åker till Pite dansa o le på fredag. vem vet vad elin vill hitta på. har kanske fått dödsdommen då. godnatt!

Äntligen fredag, ...

Äntligen fredag, nu är det inte långt kvar tills man har tre dagar ledigt igen. Jobb idag mellan 12-21:15.. och imorgon mellan 8:30-15 :) känns så skönt att bli av med denna veckan. drygt att tiden gått så fort, har börjat prata med folk på jobbet...bättre sent än aldrig. bra va. :) idag är jag riktigt strand sugen, men vem jobbar .. jo jag. vem vill bada med mig ikväll... ingen. så nej inget bad idag. har ont i huvudet, känner mig sjuk .. men är nog bara allmänt trött.. va ute och gick med malin igår.. runt typ till brån, vännäsby tillbaka till vännäs..blev en runda på typ 2,5 timme. men ett plus i kanten, vet ni vad.. jag kommer i mina byxor jag..


_________________________________________________________

nu har jag jobbat klar för ikväll, tydligen blev inte inlägget i morse publicerat..  därför kommer det nu. funderar på att åka till Åsele imrogon kväll.. skulle vara roligt. så vi får se. kollar på sammandrag från falsterbohorseshow.. jag hade velat vara där. känns konstigt att inte vara där nere. första året på mycket länge. så är det.. ska kolla vidare är hemma ensam i lägenheten då camilla o jocke är i dalarö...

heeejsvejs.

ännu ett trevligt samtal.

En ny dag med nya möjligheter.
Är ledig idag, känns skönt efter att jobbat en hel vecka.

Idag blir det av att rida Payment, får se om han sköter sig lika fint idag som i måndess.
Han hade varit ett monster igår när Camilla red med massor med energi..
men det är ju en sådan häst man vill ha frammåt och lyhörd.

Fick ett samtal från lasarettet med, måste dit och besöka de här i Umeå.
men det går säkert bra. Man ska ju ta vara på livet medans men kan.

Allt känns bra med jobbet och så. Vi får se i slutet av veckan vad som sägs och händer.

Näst på steg blir ombyte, sov ju till 10:30 idag... riktigt skönt att få sova länge.
du blir det promenad till stallet och väntande på telefonsamtal från lasarettet.

igår kände jag bara för att prata ut, tack snälla filip att du lyssnar och ger mig konkreta frågeställningar. det känndes uppmuntrande. jag blev lite mer inriktad på att iaf ett stort steg i mitt liv att gå vidare och leva livet framåt.

kram på er.

vännäs dagarna.

Igår blev det först jobb, sen blev det en sen kväll.
Trevligt att umgås med nytt folk.

Blev lite karuseller med.. virvelvinden och någon liknande gramofonen (?!) på liseberg.
dock inte jag som höll i kameran ikvällen, så inte många kort tagna, men en del.
tänkte försöka lägga in några bilder efter jobb.
ska jobba från 11:00-21:15.. så lång dag.
men riktigt roligt att veta att man kan både ha skoj samtidigt som att man tjänar pengar.

är ridsugen, men vi får se om de hinner bli något ikväll efter jobb troligtvis inte..
annars blir det nog att ut och springa eller ngt..

kul att så många hittar till min blogg, även om jag har lösenord.. :)

kramar

en ovanlig torsdag.

Idag var det en seg start på morgonen.
men det gav sig rätt fort, blev en lugn morgon i kassan.
sen fick jag med fixat lite i förbutiken innan jag började jobba.
riktigt skönt.
när jag kom hem fick jag en klump i magen,
men lättade snabbt när man fick äta något och byta till stallkläder.
Fick rida en pigg Payment idag.  det var super roligt, tack camilla.
även om jag såg rolig ut med hätta och allt.

har varit och "storhandlat" på jobb/ica ikväll.
nu vet jag vad min irritation kommer ifrån.  varför ska man alltid behöva störa sig på att ingenting händer.
verkligen  ingenting. nu har jag tröttnat. vore det inte för en sak, eller ganska många saker så skulle jag varit härifrån.
vet inte hur man ska förklara man blir bara hån skrattad åt när man vill säga något seriöst. jag är trött på detta nu.
jag vill få ett slut, ett bra slut. jag vill se någon skillnad. tur man har datorn.

jobbar ganska mycket i helgen.
det är ju vännäsdagarna (typ som röstånga marknad) men lyckligtvis så jobbar jag.
men får ju har trevligt sällskap imorgon när jag ska stänga...

kramar på er...

hjärnan jobbar för fullt.

min tanke verksamhet är helt upp emot väggarna.
jag kan inte äta ordentlig, jag har konstant huvudvärk.
alvedon har varit min räddning, men känner att det inte fungerar så värst bra längre.
jag bara gråter inom bords. jag är rädd för framtiden.
kan inte bara någon komma och krama om mig och bara finnas.
jag orkar inte mer..

att få en promenad idag runt pengsjö, det var väldigt skönt.
förutom att man fick en massa tankar i huvudet som inte gjorde det bättre.
precis som kroppen vill slappna av men den kan inte.
den går på högvarv hela tiden. det är läskigt mitt liv går upp och ner.

jag mår dåligt, fast jag vill må bra. varför får jag bara en massa tankar i huvudet.
varför är det jag som ska ha allt skit. kommer det någonsin att försvinna.
måste jag ljuga för nästa, eller är det bättre att berätta sanningen?

fick jag skriva av lite tankar variefall. men vet inte vad jag vill göra.
för en gång skull är jag rädd på riktigt.





massor med tankar.

Dagens höjdpunkt ... regnet öser ner. jag vill bara blunda och öppna ögonen igen för att se iaf att det är uppehåll.
sitter här på mitt fina rum, som snart nock får en gardin med. men hade dock varit finare om jag orkat mig för att städa. tycker inte att det är speciellt roligt. sitter ensam hemma med lance i famnen vid datorn istället för att röja undan, röja är verkligen vad som behövs. det är massor med kläder överrallt. saker överallt. men som sagt en månad garanterad jobb till här uppe. vad händer sen? varför är det alltid jag som ska behöva flytta på mig för att bli andra ska bli nöjda. jag saknar med dig jessica. vill ha allting på samma ställe. hade tyckt det varit lättare då. tyvärr som alla vet är sverige avlångt si och sådär 250 mil långt eller något.men jag får väl ta tjuren vid hornen och säga att jag trivs himla bra här uppe ibland mygg och knott. men saknar det vardagliga livet. där jag kan och vet allt. jag slipper att ta reda på vart man finner allt. känns som en ny värd. en ny stad, mer komplicerad att leva ett vanligt liv i. finns det någon förklaring? toppen blev nådd. danilo gav mig mersmak på att motionera. det är skoj. tyvärr kan jag nog säga att jag är en liten lyxspringare. jag vet inte jag har beslutsångest. vill jag ha häst. eller vill jag inte. om inte vad har jag då för liv. alla andra har hästar. och inte jag. jag blir den som vill men alla kommer se mig som fattig då. är man hästintresserad men inte har häst betyder det att man är fattig. tyvärr sanningen svider rätt hårt. men är jag fattig för jag inte vet vart jag vill bo. vart jag vill ha pojkvän. men haha, mina mål känns så långt ifrån allt. med pojkvän, barn och hus och framförallt häst. vem kan svara på detta åt mig ? Falsterbo blev ett minne blott förra året, varför vill så många ha mig där i år igen. gjorde jag inte bort mig tillräckligt, eller de som undrar kanske bara vill ha skjuts, vem vet. jag orkar inte egentligen ägna någon speciell tanke när jag inte ska dit eller är hemma i skåne. hoppas innerligt att det kommer bli en bättre minnesvärd vecka för er som åker ner på lördag.



blandad kompott..

Igår så blev det en seg morgon, på eftermiddagen bar det av till Camillas föräldrar för att träffa på hennes kusiner och kusinbarn. trevligt. lite utbildningsprat med, man kanske ska ta tjuren i hornen som man kan säga och läsa till ridinstruktör. vi får se vart det bär hän med mitt liv. hittade något jobb i norge som lät intressant, men nja.

Idag har det varit en riktig slappedag. sovit läääänge, sov middag med. sen blev det  ut till stallet i ösregnet. för va så ridsugen .. man måste ju passa på och rida medans man får lov att rida camillas häst när hon ligger hemma och latar sig för det regnar ute. lyxridare eller vad man kallar det.

imorgon blir det iväg till jobb igen. en kort dag. från 8:30-12:00. skönt. fast sen och sidor jbbar jag hela helgen.

fick höra från rosita att hon eftersökte lite bilder på mig..
de kommer, men här kmmer lite bilder på lägenheten.




bilden på köket, inte färdig tapeserat... troligtvis blir det i veckan :)
men lagm stort att städa.



vardagsrummet sm sitter ihop med köket. (du har köket till höger)
stolarna är "stopp" för lilleman att han inte ska äta katternasträd.



välstädat. som moster skulle sagt. här inne sover jag, hur ser man det. finns saker överrallt ..
detta är lance blivande rum.



camilla  o  joakims snygga sovrum.
gillar verkligen den röda tapeten. 

där blev det lite bilder iaf.
kmmer fler på mig. camilla påstd nyss att det oftast är jag sm håller i kameran,
så nu får vi se om jag fastnar på några kort ..

men här kommer lite bilder från miniglfen i lördess med camilla, jocke, kerstin, lance och jag.



resultatet blev jag som vinnare på 88poäng på 18hål.



här har vi den stolta camilla, som minnsan lyckas skjuta bollen under spelplanen.
så jocke  camilla fick leka bävrar, eller hur man ska uttrycka sig. kul såg det ut iaf.




mysigare leksaker finns inte. att barn kan gilla de, men hur gammal är jag då.
eller hur sugen är inte jag på att ha barn..


RSS 2.0