Sammanfattning år 2012

Efter en bra start på år 2012 lämnade jag de bakom mig och gick vidare, minns inte alltför mycket dessvärre. Bjöd pappa på en födelsedagsresa till Umeå, med skoteråkning var riktigt roligt. Samma helg gjorde jag och min bil vår första avåkning på vägen upp i en plogvall, lite att minnas. Året fortsatte med att sätta betyg på mina elever, lite intressant även om det kändes som jag inte hade koll så blev det bra, jag åkte till Uppsala och hjälpte lillebror att flytta och blev lite Ikea och andra besök i affärer och självklart hotellfrukost. Tiden gick var en sväng ner till Skåne med, men den största händelsen och nog den bästa var att jag blev faster till världens busunge Ronja den 16mars! Månaden efter åkte jag ner till Kramfors med släp för att kolla på en häst, mycket riktigt släpet fylldes på vägen hem med min älskade Bira. Sommaren kom jag och Bira red våran första dressyrtävling allt från resultat mellan 32-62% innan det blev semester och jag åkte ner till mamma och pappa för lite jobb. Tiden bara flyter på, hann göra klart transporten med pappa också, vi mötes i Uppsala hela familjen och umgicks och senare vända upp med släp och lillebror, Anna-Lotta och Ronja. Någon vecka senare blev det åka ner och kolla på ladies night, en riktigt rolig upplevelse. Avslutningsvis på år 2012 blev jag utan jobb och tycker mångt om mycket att det är ganska skönt att få vara ledig över jul/nyår. Men hopp om att år 2013 kommer bjuda på mer glädje.
Målstapel som jag har
-Bira skall kunna i sommar 2013 gå en LA dressyr 
-Jag ska under med mål till hösten vara aktiv med min motion och finna mig en stabil målvikt.
-till våren ska jag vara klar med mitt CE
-Jag ska ha jobb i början av våren år 2013 eller veta hur hösten ser ut.
 
Jag måste tacka alla som gett mig styrkekramar under år 2012 att gå vidare och är evigt tacksam!
 
God Jul och ett riktigt gott nytt år! 
Bamsekram Elin
 

Efter regn kommer sol

Jag vill så gärna beskriva hur jag känner, har ett papper framför mig som jag kan skriva på men jag vill inte. Jag vet att det finns folk som läser min blogg som kan ta de på fel sett, jag skriver min blogg för MIN skull, MINA tankar och funderingar.... Och om DU har några frågor kommentera de isåfall(kommentarerna blir inte synliga förrän jag godkänner dem) för vill inte höra sen vet ni vad Elin sa ... Blablabla typ. Det orkar jag inte med.

Det kommer komma en sammanfattning av år 2012! Fick inte ihop bilderna som jag ville men ska försöka igen lite senare, men kan säga att det är underbart att vara i stallet själv och bara pyssla på.. Är nog snarare en ensamvarg som njuter av lugnet. Mocka är nog en sak av vad jag tycker är rogivande just nu. Kliva upp kl 7.15 och komma hem kl 11.30 det är bara så underbart.

Jag vill ha allt utom regn!


Snöoväder och mildare väder

Visst är det kul att läsa om väder och vind.
 

det är precis som jag känner mitt liv fungerar. ibland flyger det fram och ibland tar det stopp. Jag ogillar regnet och gillar när det snöar. Jag gillar när det är mulet och ogillar när det är för varmt. Helt enkelt lagom är bäst.. och om 3 veckor blir det perfekt! Jag längtar! Om man inte frågar mig då blir det regn och svinkallt ;)
 
idag fick jag mig äntligen en ny frisyr känns lite konstig att man verkligen sparar ut håret för att göra något kul, men sen när de nästan är utväxt till de jag vill ha då klipper jag av mig det. Men verkligen supernöjd över resultatet! Ska bara få i någon färg i det med, men de får vänta ett tag.
 
Dagens övning blev hur bra som helst, tyckte jag iaf! Fick prova på att vara speaker/domare på dagens ponny klubbtävlingar i hoppning, men mer övning ger färdighet eller vad säger man, man kanske ska utbilda sig till domare. Tyckte iaf att den funktionärsuppgiften var rolig men man hade ett stort ansvar att allt blev rätt.
 
Jag längtar som bara den till nyår, det ska bli så kul!Jag hoppas att de verkligen blir lika roligt som annars när jag umgås med mina bästa vänner i söder!
 
nu gör jag kväll efter att ha varit i stallet och pysslat om Bira som får sova utan täcke och lufta pälsen lite då de bara är -3grader och är helt underbart att det börjar bli lite varmare ute. Imorgon blir det en mysig promenad i snön! :)
 

avslutar med en bild på mitt nyklippta hår, tack Stina för min nya frisyr!
 
 
GODNATT!

Borta bra, hemma bäst.

Mys Bira som fick mig ett gott skratt när jag kom tillbaka. Efter lite juluppehåll så har det blivit lite myror i kroppen. Tog och lastade han och åkte till ridhuset och fick uppleva lite trots men tillslut kunde vi rida ordentligt. Kan man inte stegra då testar vi och sparka bakut och springa iväg, men har nog inte skrattat så mycket över min häst på länge. Jag älskar han! Har saknat han massor. Kolla så fin han blev i sitt nya halstäcke, nu ska han inte frysa när det är -17 ute. <3


Då var det bara en del kvar..

skrev godkänt idag på lastbil med tungtsläp (CE) känns som lite overkligt men samtidigt kul. Det är som att mitt mål närmar sig för varje resultat, så snart hoppas jag att jag är där jag vill.

Så underbart att man kommer ihåg vägarna, eller alltid kul med att komma ihåg minnen som finns. Har ju blivit några mil på dessa vägar. :)

Umgås med lite kusin tid nu, även om de inte var så länge sen sist. Ha en bra dag alla för det ska jag ha och glädjas över mitt godkända teoriprov :)


Saknar

saknar min Bacchus Bira

Fick världens mysigaste godnatt bild, se nedan..

Bira har fått fina hovar idag av Håkan, så nu blev han fin under jul! Verkar som han blivit uppassad av Anke. Själv har man haft en hästfri dag och laddar för morgondagen. Idag har jag varit en vända på jobbet och en sväng in på Hööks, så nu har bira fått ett nytt halstäcke, längtar till att få prova. Blev med ett gymbesök ikväll med föräldrarna, riktigt härligt! Eh, nu blir det drömma söt och bara njuta med Bill och Bull i sängen med mig.

 

Godnatt <3


Ilskan övertar!

Nej jag vet inte vem som läser min blogg tar du illa upp nu så kommentera eller hör av dig!
 
Blir så arg på att jag alltid ställer upp när det ska vara något men sen när jag behöver hjälp då passar det inte. Fattar inte varför jag ställer upp gång på gång hela tiden. Vänner har man då man hjälps åt, känns som varför ska jag bo här där JAG trivs att bo men nu i stundenshätta så börjar jag fundera på om jag valt rätt ställe. Nu önskar jag bara att min känsla är fel för jag hoppas inte det är så ner ser på mig och jag ser på er. Jag börjar bara bli smått irriterad på situationerna runtomkring. Jag ska inte dra alla över en kant men känns som det blir lättast så just nu när ilskan är som värst. Jag vet inte längre vad jag ska göra, det finns flera tillfällen som det är underbart att vara ensam men ven gillar det i längden, och nej jag uppskattar att vara arbetslös så för den saken har jag valt det själv att inte ha en formell social närhet på en arbetsplats. 
Denna ilskan handlar om ge och ta! Jag tror ni förstår, bloggen är en offentlig plats där jag delar med mig va jag tycker och jag hoppas du förstår. 
 
Jag är så kluven om vad jag ska göra, ska jag acceptera och bara vara för jag är bäst! Jag har det så bra med mina rutiner men när jag behöver hjälp då misstycker många och har för fullt upp själva samtidigt som de behöver hjälp finns jag där! 
 
Ja som sagt ha en trevlig söndag för nu sitter jag på bussen påväg in till stan då ingen verkar vilja hjälpa till! Hejdå. 

Detta är inte ovanligt

Om några timmar händer det.

Stallet är klart och Bira och Urmel står och äter Hö tillsammans. De är så söta, vilken tur att de gick så bra ihop! Även om Bira vill försöka bestämma i hagen.

Jag ska nu börja packa ihop vad som behövs, bättre sent än aldrig eller vad säger man. Finkläder, hemmakläder och ridkläder, känns som tre par ombyte skulle räcka men blir nog lite mer än så, blir så man kan välja vad man vill ha på sig. Men brukar alltid bli lite för mycket.

Ett år sedan Bill och Bull flyttade härifrån, nu ska jag få mysa med de. Jag längtar. :)

Nu ett ryck att göra sig klar så man hinner med bussen. :)

Bira bus <3


Jag är bäst!

Det tog mig ett tag att säga det, men jag är bäst. Jag gillar mitt liv. Kan de bli så mycket bättre, fasters gullunge sitter i famnen och roar sig med det ena och de andra. Jag njuter av att snön ligger där ute, som jag längtat! Min underbara häst har gått och rida på bett. Jag är så glad att allt verka flyta på så min höst har blivit så bra! Jag längtar till att få kunna ha detta överstökat. Men jag vill att tiden går långsamt ändå.

Kvällen spenderas hos bror och mysa på tills man åker hem och packar ihop lite saker som kommer vara bra att ha med sig.

Bjuder en bild på Fasters snygging :)


Mörkt när man vaknar mörkt när man somnar

Dagen har spenderats med att röja undan, när man nästan är klar inser man att tvätten är torr och måste vikas. Likabra att sätta igång, lär inte vara någonannan som kommer att göra det åt mig.

Men nöjd över att jag iaf börjat idag och inte gör allt sista minuten, dock är det väl inte klart än så låt mig inte säga aldrig.

Måste inse att min soffa är skön, oavsett vad jag gör så hamnar jag i den framför tvn, skönt att bara ha en dag då man inte gör så mycket.

Ska snart åka till stallet och mysa med Bira, får se vad vi får för oss att hitta på idag, kanske åka iväg och rida lite eller bara mysa på i stallet.

Intresseklubben antecknar att jag fått en finne på örat, det gör ont, och jag vill bara få ut den. Mamma de är nu du skulle varit här.

Saknar det vi hade, man kan inte spola tillbaka tiden men hade det blivit så mycket annorlunda då.

Tack och hej!


..

dagen som kom

Bira och jag gjorde bett debut idag, det kändes hur bra som helst, kändes bättre än innan, plus att min sits har blivit bättre nu är det bara att arbeta på veckan ut. Jag önskar att jag bara kan sitta och mysa på när han är så underbar. Kanske får bli lite hoppning i slutet av veckan eller något, uteritt står på schemat för morgondagen.
 
Måste bara skryta lite men haft en bra träning idag för min elev, riktigt snyggt ekipage som jag hoppas når sitt mål till sommaren. Nu lite träningsvila och så ses vi med nya tag efter jul och nyår. Finns intresset att träna för mig så hör av er, nästa träningstillälle är den 9/1 2013. (kommer köra en träning i Skåne den 18/12 hör av er om ni vill vara med då!)
 
jag lever på denna dagen
<3
 

Japp!

 
12-12-12
 
12:12
 
får man önska sig något då
 

trevlig dag på er alla.

Visst är det roligt..

skratta bara..
 
Nu var det längesedan det hände sist, eller det beror på vad man menar med länge. Jag ska börja leva mitt nästa liv med bara stearinljus, vanligtvis kan visst en lampa gå i sönder då och då men seriöst ibland undrar jag om de spökar. Känns som jag byter lampor jämt, nu ska jag tända i gadroben och klick så blixtrar de till och smäller och det blir svart. Det var den glödlampan, häromveckan gick den ena på toaletten, tur man har två lampor så man kan alternera. Finns väl en form av brinntid på de med, så kanske ska bli bättre att släcka efter mig så lamporna håller längre, eller så kör vi på ideen om stearinljus, nackdelen är ju att de måste vara ljust när jag somnar så inget bra med stearin. Så imorgon blir det att byta lampa och se om jag hittar någon liknande i mina gömmer.
 
till något underbart idag
 

Bira får fortfarande höra en del smeknamn, men på slutet blev de mer ödmjuka och harmoniska så som "gubben, killen och ponnyn", så de ger sig sina framsteg. Fick lära mig att rida på yttertygeln med idag, något som var riktigt kul och värt att göra om. Alltid kul att se att gamla saker fungerar igen! Jag är så glad, imorgon ska vi testa igen och se till att de går bättre. Snart blir det lite vila för han då han kan tänka och se efter vad som hänt hittintills.
 
prova på att sova kommer de låta nu
 

GODNATT.

Jaaaaa!

Då var man uppe ur sängen innan kl 12 idag, hunnit läsa lite lastbilsteori och nu ska man bege sig till stallet och göra klart medans det är ljust och lite varmare ute (-18). Ikväll blir det träning och ev prova att rida på bett, lite nervös men hoppas att det kommer fungera.

Bjuder på en bild på det fina vinterlandskapet utanför lägenheten.


Stolt över min underbara Bira

BACCHUS BIRA<3


Idag har jag och Bira myst på i stallet, kan säga att jag är en stolt ägare av han idag.

Han fick sig en klippning på enbart halsen, måste säga att de är första gången jag valt att klippa så, men jag är nöjd över resultatet och hoppas de räcker för att rida utan han ska bli genomblöt.

 

Bira före klippning                                                           Bira efter klippning

 

Underbart så imorgon blir det träning i ridhuset!

 


..

..
.
.
vill inte sjunka lika lågt som dig, men jag är där
.
.
..
 

Ingen ide att låta den stå

Blir utan transport någondag, men känns ändå som jag inte kommer att orka vara så ambitiös att Bira får åka till rihuset, har fått någon släng av trötthet och lite ont i halsen. Men allt börjar bli bättre men är ingen ide att anstränga sig så de verkligen slår ut, har inte tid och vara riktigt sjuk, men så går det när man inte tar på sig tillräckligt med kläder och är utomhus.
 
Eftermiddagen blir att åka till en vän från stallet på adventsfika, lät riktigt mysigt så blir där en stund innan det blir hem och svira om för att senare åka på förfest och sen middag och utgång. Får se hur min röst och min ork tåls att hålla ikväll. Men har sett framemot denna kvällen så fått ta och ställa in allt imorgon för jag inser redan nu att min ork är inte på 100% längre.
 

Så förvänta er inte så mycket från mig att jag är som jag brukar, men blir då inte döva den ev förkylningen med sprit för då kommer jag verkligen ha ett bekymmer imorgon och det vill jag inte.
 
Vill ju vara frisk till veckan, sen veckan efter det då händer det saker.. jag längtar massor, även om Birabus kommer få en liten vila så tror jag han verkar vara trött på mig och mina ideer.
 
dags att ta tag och platta håret och kanske få på mig lite make-up så man inte ser ut som ett lik.
 
gillade iaf vad jag såg på mina olika körkort
lite har hänt sen jag tog Bkortet.
 
 

(bild 1.B 2.BE 3.C)
 
TREVLIG KVÄLL!

Då va det min tur

Somna om och hoppas man vaknar frisk.
 
 jag vill inte ha denna halsont, eller förkylning.
hästarna är ute och Biras box är mockad.
nu har jag kollat på julkalendern
kul att reflektera i dagens avsnitt att det gått 16år sedan sist.
men blir mer och mer spännande för varje avsnitt.
 
nu blir det bädda ner sig i soffan, dricka lite te och hoppas man vaknar frisk!
 
trevlig dag alla! 

Ingen bra kombo

jag och soffan är inget bra sällskap med varandra såhär mitt på dagen
 

har lovat mig själv att hålla mig vaken så jag kan få sova inatt, min sömn är helt rubbad.
Skulle kunna lägga mig ner och vila någon timme nu, men icke de!
 
bara att försöka ställa om sig ta på sig ridkläder och åka till stallet.
 

fast ska en sväng ner på byn först för att hämta ut mitt nya körkort
ska bli roligt och se hur snygg man ser ut
minns att huvudet va typ åt något annat håll.
men ska ju inte ha de så länge till så nog tror jag att det blir hur bra som helst dessa 2månaderna.
 
oj, nu sa jag kanske lite för mycket men aja, snart så blir de ett nytt till.
men just när återstår att se!
 
fortsatt trevlig fredag..

Herrejäklar..

Gud vad seg jag känner mig idag, men en timme senare än vad jag trodde försöker jag bege mig ner till gymmet för lite benträning. Det är bara -3 och snön faller ner på marken ser så mysigt ut.

Blir en promenad till gymmet för uppvärmning och sen några utfall och styrkeövningar.

Eftermiddagen blir ett cavalettijobb med Bira. Planen är att han efter gårdagens uteritt ska kunna lyssna på mig om jag vill öka farten/sänka farten ska han lyssna på mig. Så tar hjälp av lite bommar att låta han öka mot.

De mindre bra är att jag inte fått i mig frukost idag, men blir ett glas mjölk innan gymmet. Vi hoppas på att allt fungerar som de ska idag!

Vill bara pussa på dig igen!

Bacchus Bira <3


Nu har jag lyckats

en härlig morgon
 

startade morgonen med frukost och julkalendern framför tvn tills jag blev hämtad och åkte upp till stallet, blev även denna morgonen att mocka hos grannstallet men fick hjälp idag så behövde inte göra fullt lika mycket, men så underbart att bara få strosa på och mocka och bara gå i sin egen värld. Blev därefter en sväng för att göra klart i stallet hos oss, hann halvvägs klart innan de va dags för att rida ut en sväng blev både skritt, trav och galopp ute.
Fast den första galoppen jag skulle prova ta va lite rolig, va precis som "hur gör man, kan man gå fortare". men de är så roligt, det blir bara roligare och roligare varje gång. Gjorde klart i stallet när vi kom tillbaka och fick skjuts hem, men inser att min telefon ligger kvar i stallet, så blir en sväng till dit och hämta den och sen blir det att åka på gymmet en sväng och träna lite armar. Sen blir de fira kväll med lite CE pluggande!
 
tänk vad tiden gått fort, men jag uppskattar varje dag så bra.
även om jag får kämpa mer än andra
men dagarna är planerade med något som jag uppskattar och hoppas jag hinner andas!
 
trevlig torsdag!
 

Abstinens

Det kan man tala om vad jag hade idag
 

tur någon kan rädda den, jag provade som sagt att försöka varva ner mitt liv, men icke. Jag lyckades se en hel film men kl 11.30 då började myrorna i benen krypa runt. Vad gör man inte då, då skickar man ett sms till grannstallet och frågar om de vill ha mockhjälp, och där fick man mocka så mycket man ville, så blev hela 7boxar där.. måste jag säga att jag bara ville mocka mer, så blev fyra till i stallet hos oss. Riktigt skönt att bara släppa tankarna och få vara. Jag känner mig inte ett dugg rastlös utan mer som att huvudet och benen inte talar samma språk, men måste säga att mockningen är hur bra terapi som helst, man får verkligen en stund för sig själv och tänka efter. Kommer bli fler dagar...
 
Efter terapimockningen så blev de åka hem byta till ridbyxor och åka tillbaka till stallet och ta med mig Bira till ridhuset för lite träning. Känns så bra att få allt att fungera nu så långt som vi kommit. jag är så glad, provade lite nya saker idag, vi konstaterade att spö inte hjälper till så mycket i vår ridform. Men nu har vi testat det, imorgon blir det uteritt som står på schemat.
 
Kvällen avslutades med träning och det gick riktigt bra, känns så bra med famsteg.

Avsluta hela kvällen med hembakad pizza med grönsaker så gott, och få sitta ner, insåg att mina ben har fått vara igång sen kl 12 till kl 21. men vad gör man inte när huvudet vill jobba, då får hela kroppen lida med en underbar dag!
 

jobba med hästar igen kanske, eller så lånar man grannens stall om man vill mocka
tror de inte är så underskattat (just nu iaf)
 
trevlig kväll!

Firande till allt.

Idag firar jag med att ligga kvar i sängen.

Känner mig så bortskämd med att få göra det, kanske ska ta och flytta mig till soffan och se på film idag, är ju kallt idag. Tur Bira fick på sig sina vintertäcke, ibland är de tur att man hade stor ponny eller köpt sig en liten häst. Ikväll blir det ridning och träning, så kul och få ge lite inspiration åt andra. Mina ögon är som någon vill trycka ihop de, men mina ben berättar att jag ska springa, ingen bra kombo.

Så igår då:

Bra - jag klarade mitt C kort!
Mindre bra - faktiskt nog var jag nöjd med min dag även om jag skulle viljat springa på löpbandet men kroppen sa till.
Livet med häst - Bira fick åka till ridhuset och hoppträna för Hanna, så kul att jag själv vågar, även om vi från början tog hindret i alla gångarter, dvs lagom högt!

 


Jag älskar mitt liv just nu även om de känns så fruktansvärt ensamt emellanåt.


Äntligen!!!!!

 

WIIIIIHOOOO !!

vill bara skrika allt vad jag kan, jag gav inte upp jag fixade det.

AM BE C

 

 


tack alla som stöttat mig hittintills! 


underligt vetande.

Kan man säga att jag känner mig rastlös.
 
fast de borde jag inte göra, jag har att göra om man säger så.
-vilka tvätt, bara kommit halvägs.
-mocka åt Bira
-äta kvällsmat
de ska jag göra på 3timmar.
.. men jag lyckas ju ändå bara sitta vid datorn eller med mobilen.
kallas de ett beronde.
 
men mitt i allt detta borde jag läsa på lite om lastvikter med. har iaf gjort klart studiehäftet en bit på vägen.
 
någondag ska jag ha en mobil och datorfri dag och bara vara.
men känns som de finns som en magnet, jag gör inget speciellt på datorn i heller eller på mobilen.
.. eller man spelar ju om de är så bra.
 
är ju ändå ingen som vill mig nå viktigt verkar de som så varför väntar man.
vi får se om kvällens planer håller annars så blir det gymmet.
 
lite roligt med fler läsare :)

Ont...

Det var en upplevelse att kunna somna om efter julkalendern imorse, trots att min rygg verkar vara emot alla odds. Det känns som någon sticker och hugger mig med en kniv, det gör så fruktansvärt ont. Mest troligtvis är det träningsvärk från gymmet, men vill man vara fin får man lida.. Eller vad sägs de.

Oj vad klockan snart 11, jag ligger med mobilen och böckerna i sängen och försöker få nervositeten att släppa. Det kommer gå bra, jag kommer göra mitt bästa.

Bira får vila idag med, känns som det blir så stressigt och hinna med. (Säger jag som borde ha all tid i världen för jag är arbetslös).

Nej tillbaka och plugga lite och var faktiskt duktig och tvättade maskinen så snart ska jag hänga upp den! :)

Tillbaka till böckerna!


En bra dag..

Bra - sitter och pluggar inför lastbilskortet, känner mig riktigt duktig när vissa saker är lättare än andra!

Mindre bra - en tvättmaskin borde varit igång men snart så, då blir det gjort!

Bira - ev blir det frisering av päls på han ikväll och fortsatt vila tror jag om det inte blir ett ridhusbesök.

Det är 2/12 och första advent! Det blir att gå lite på skyltsöndag och titta på vad som finns. Risken när solen går ner att de blir kallt. Då det är såhär underbart väder ute just nu!

Trevlig dag, hörde att ni söderut med fått snö!! Vad kul!! :) jag är verkligen en vintermänniska! :)


Jag vill förklara med jag kan inte få fram ord

Vet inte hur jag ska börja, vad jag ska skriva eller hur jag ska förmedla min tanke. Vill jag förmedla den vidare, eller vill jag behålla den för mig själv lite till. Men de spelar ändå ingen roll vad jag skriver här för jag vet inte vem som läser, skriver jag på bloggen för att synas eller för min egenskull. Jag börjar undra, man kanske ska gå tillbaka till den analoga tiden med dagböcker då kan man skriva precis vad man tycker och tänker. Men om man skriver det offentligt blir det så annorlunda precis som gör man inte de man skrivit så sviker man någon (sig själv).

Att skriva ett blogg inlägg krävs så mycket tanke, ett offentligt nätverk där alla kan komma åt (om man inte låser med lösenord) kan bli så mycket fel när man skriver om olika situationer, men var kan man yttra sig med tangenter i internetvärlden där ingen bryr sig om vad, vem och hur man utformar saker och ting. Den plattformen har jag inte funnit än. En digital dagbok skulle man haft! Jag minns att för ett år sen började jag och var inne i min egna dagbok på datorn. Där jag utgick efter frågeställningar så som
- vad är bra
- vad är mindre bra
- vad har jag lyckats med idag
- ett positivt ord om mig själv
Vad blev det av den listan...
Livet förändrades drastiskt för ett år sen då försvann min tanke på att fortsätta då när jag som mest behövde den.
En tankeställare man får....

Lyssnade på en dokumentär när jag promenerade till stallet imorse om en tjej som hade en misär uppväxt. Det sista hon sa "han förstör sig själv, varför ska jag låta han förstöra mitt liv likaså"
Det är min vändpunkt!

Fr.o.m. Idag kommer min blogg vara indelad i - bra,mindre bra och livet med häst. Vill ni inte fortsätta läsa så behöver ni inte, men en struktur kommer att hjälpa mig vidare!

Det är 1/12 2012 och jag sitter på gymmet och skriver detta inlägg.

BRA - har promenerat imorse till stallet, pluggat 50% av studiehäftet till på tisdag.

MINDRE BRA - borde ha ätit mycket bättre än jag gjort idag. Har i princip fått i mig 2 mackor och lär inte bli så mycket mer ikväll.

BIRA - fått höbal och ny hagkompis, verkar gå fint! Myste med varandra imorse och idag får han vila efter en underbar vecka!

Har du läst hit... Välkommen att fortsätta läsa! Synpunkter och kommentarer skriv gärna.. Jag är som sagt inte osynlig om de så ändå ofta känns så!

Saknar tiden då bilden är tagen - i Uppsala.


Som jag skrev igår så är vintern påväg!

Det snöar ute, och de är -8 så tror det innebär VINTER.. men vet ni vad, jag längtar för om 1,5månad blir det solsken och värme! Vilken kontrast men nog om de längta får man göra.
 
dagen började med att klockan ringde 06.45 vilket innebar promenad till stallet i nysnön, släpte ut hästar mocka och fick skjuts hem av Hanna! Kändes så bra för va lite kallt att behöva gå hem i snöyran..
 
nu sitter jag och har kollat på Julkalendern - Mysteriet på greveholm. Kan då inte säga att jag kommit in i julkänslan av att se avsnittet idag, de känns som de kan bli mycket bättre. Men ska bänka mig framför tv'n imorgon kl 8.45 med frukost och filt och bara mysa!
 
Nu är de massa mys med - har du kollen. inför körningen till veckan. När jag sitter och svarar på frågorna känns de som "lätt", men vi får se hur det går, har inte allt för stora förhoppningar. Plus att det snöar.. minns hur det var förra året, då kom snön inte förrän den 7/12 typ. Tänk att de gått ett helt år sen de va snö sist. Men nog om snö, vi får väl se hur jag, lastbil och snön kan kombinera oss ihopa. Men jag längtar faktiskt lite, är som att en orealistisk dröm börjar gå fram.
 
kvällen för blir lite hästar, eller eftermiddagen kanske jag ska säga, ska iväg och mocka i ett annat stall så får bli lite break i pluggandet, och sen blir de nog ett armpass på gymmet.
 
förlåt för att jag inte orkar lika mycket längre, men om ni hade varit i min kropp
hade ni förstått att någonstans orkar man inte mer, men jag gör mitt bästa!

RSS 2.0