Bira bus..

Igår var det ny vecka nya möjligheter..
Veckan började med arbete, som var en härlig dag. Men fick avslutas helt underbart med en kväll i stallet. Bira fick sig en genomkörning på träningen för Pia. Jag har börjat inse att ljuset finns någonstans där framme, det är underbart att se hur man själv som människa kan slappna av när man som bäst behöver det. Citatet "tappa inte bort dig själv i försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig" känns som väldigt rätt. Varför ödsla tid på personer som gör mig "illa". En balans i mitt liv med jobb, fritid och sömn fungerar och vet jag kommer fungera en tid framöver, så den cirkeln är sluten. Är det meningen? Vad behövs för att man ska må bra? Åh blir gråhårig av att behöva tänka! Skulle uppskattat om man kunde lägga tankarna på hyllan en stund och plockat ner det just när man behövde de.. Men så är inte livet. Svammel, svammel, svammel... Till något roligare.
Bira och jag ska göra "tävlingsdebut" i helgen på ny anläggning. Ska bli super skoj! Ska hämta transporten ikväll som jag ska få låna under helgen. Känns riktigt skönt att få det ordnat. Så nu ska min lilla Bira få åka lyx :) så nu är det bara upp till han att han sköter sig ordentligt :):) jag håller tummarna att det blir inomhus, men så glad ska vi inte vara än. :)

Ha en trevlig dag, jag är på bättre humör nu. Så.. Ja! Jag har klivit upp från sängen! :)

Tror då Bira bus trivs bra på sitt träningsläger :)


fruktansvärt besviken!

Riktigt less på att leka att allt är bra, för det är det inte.
Jag skiter i vem som läser här, eller vem som tar åt sig av det jag skriver.
Jag orkar inte med att visa att jag uppskattar allt jag inte uppskattar.
Mitt liv är som det är, jag lever i ett kaos inombords,
det blir inte lättare av att människor i min omgivning trasslar till det ännu mer.
Åh, vet inte - när man sagt något håller man det, visst att livet förändras men då kanske man ska öppna sin käft och förklara!
Man kanske ska dra täcket över huvudet och aldrig kliva upp igen ur sängen!
Vill bara skrika, jag orkar inte med att jag alltid ska fråga.
Ibland undrar jag om jag har vänner eller om jag faktiskt helt ärligt står helt ensam.
Visst att man visar det på olika sätt, men jag orkar inte be om uppmärksamhet.
Jag varjedag och senast idag blev jag positivt bemött av elever, de uppskattar mig som lärare, men sen då... utanför jobb, finns det ett liv.. jag ger upp!
 
vill tacka för mig just nu, kommer kanske åter när jag klivit upp från sängen!

Måste bara säga tack..

Härlig avslutning på veckan, jobbet har varit en spännande vecka.
En del nya elever och några elever som jag fått avsluta med efter exemplariska uppkörningar! Fick in och ta handledarutbildningen igår på arbetet, lite ringrostig men de kändes som en erfarenhet rikare när jag var klar och kunde ta helg.

Så som helgen närmat sig med stormsteg så började den med en löpningspass med Ofelia, riktigt härligt! Det måste dock göras fler gånger, alltid roligare med sällskap. Blev ca 6km blandad löpning.

Veckan avslutas med tävling på Södra Umeå Ryttarförening med älskade Bira, startar enl de preliminära startlistorna kl 10.00, tror att de kommer att gå att följa oss via equipe online. Efter träningen i onsdess känns det som att det kan gå hur som helst, med små mål då kommer man långt!

Lite mat i magen och senare vidare mot stallet för att sedan ta kväll i soffan och äta lite gott och se på fångarna på fortet som uppladdning inför morgondagen.


Ny vecka

En spännande vecka framöver då helgen kommer avslutas med tävling. Jag är så nöjd, i tvåveckors tid har min häst inte varit sig själv, han har mer eller mindre varit lite i trottsåldern. Fick tips att ge fodertillskott av magnesium, mot muskelfunktionen i kroppen. Måste bara säga att det verkar ha fungerat eller gett någon form av reaktion! Peppar,peppar ta i trä så är han lugnare. Schema för veckan utöver jobb förblir följande, om någon är intresserad av att följas får ni gärna göra det! :)
Måndag: beta gräs, springa västeråsrundan
Tisdag: dressyrträning för Pia
Onsdag: longera, boxersize
Torsdag: beta gräs, smörja saker
Fredag: åka till ridhuset om jag finner en transport, annars longera.
Lördag: tävling
Söndag: beta gräs, boxersize

En trevlig vecka att se fram emot! :)


syskonträff..

En underbar helg som varit.
 
Blivit att umgås med syskonen <3
Martin kom upp och hälsade på och senare åkte vi iväg tillsammans och
gjorde ett besök i Grimsmark hos David.
Super mysigt!
Jag saknar mina syskon, minns speciellt när man kom hem från skolan
vi fikade tillsammans, kollade på någon serie och hittade på saker tillsammans.
Lite svårt när vi bor på olika ställen, därför roligt när vi kan träffas tillsammans!
 
Säger inte det så ofta men min familj, jag älskar er! <3
mamma och pappa ni är underbara
 
SAKNAR ER!

Livet börjar för någon..

Ska börja med att skriva att vi inte hade kvarka i stallet! Så tävlingssässongen blir ev som tänkt! :)

Fortsättningsvis så har jag haft en underbar semester i år! Den har varit att mestadels umgåtts med familjen, några vänner och jobbat i mammas nya butik! Så helt enkelt 5 fulla veckor som har varit super roligt. Veckorna avslutades med projekt hästtransport, kommer nog bli hur snyggt som helst! :)

Just nu i resande fot påväg hem igen, saknar min kära Bira. Tur att det inte är många timmar kvar tills jag får pussa på han! :)

7år sen idag, tiden har bara gått så snabbt! Saknar dig Moster! <3

Ni är bara bäst, vad skulle jag gjort utan er mina vänner, tack för skjutsen hem Gustav! Skulle åka till stallet senare men bilen ville inte som jag och fick hjälp av Stina mfl. att få starthjälp eftersom den stått stilla i hela femveckor, tack. Men kvällen avslutades med att storstäda stallet och alla saker med Virkon, så nu ska all smuts bort, sen blev det en underbar skrittrunda med Hanna!

Nu vet jag att jag lever mitt liv!

godnatt!

 

 


RSS 2.0