sjuttonde december.

Idag kom det massor med snö. Riktigt mysigt. Åh jag är ledig, tanken var att åka och handla julklappar.
Men funderar istället på att städa i stallet och vara ute med Lucky.  Vi har ju 2dm snö.. Ska ta några kort sen, men detta känns som vinter. :)

I natt har jag haft de sjukaste drömmarna.
Först så stod jag och jobbade i en butik, då de kom in en äldre man handlade och allt va bra. När han skulle gå ut så var där småbarn som stod och drog i rullgardinerna... när jag gick ut, passade fem andra att smyga in bakom mig och bakom disken. dock vet jag inte varför man hade ett kassaskåp stående i butiken :S men iaf de hade öppnat de lilla kassaskåpet och de stora. de hade sorterat ut alla femhundra lappar så resten fick jag behålla till butiken. Jag larmade polisen, men en av killarna såg detta och sa de till sina vänner. men de bara satt kvar i lugn och ro sen sa jag att ni måste stanna kvar i butiken för att polisen är påväg.. De konstiga va att de va ju rånarna inte vittnena. Efter två timmars väntan kommer där två poliser med två från larmcentralen.. men då hade killarna redan gått för de "palla inte vänta-som dagens ungdommar säger". Dessa killar var mellan 10-14år. Vad ska man göra åt samhället? Varför drömde ja denna dröm... finns där något svar...


Nästa dröm va jag ute och körde bil med några, men körde vilse i Köpenhamn när vi skulle till flygplatsen. Vi körde ner för en backe, kommer ihåg att jag sa att Sanna jobbar här till höger och sen står där kor på vägen. Jag körde ganska fort men jag hann bromsa och jag hann veja mellan korna. Efter korna förvanlades drömmen och vi var ute och cykla med ett par kompisar. vi hade en barnvagn med.. Lisa o Camilla satt i en cykeltaxi, Mathias cyklade ensam. Jag skjutsade Linn och Matti satt i en barnvagn. Vi skulle hämta någon på flyget i Köpenhamn.  Vi skulle ta oss in till flygplatsen, såg en kvinna längre fram . jag försökte (göra flera saker samtidigt)... skjutsa Linn, prata danska med henne och förstå vägbeskrivningen plus att hålla reda på en väska. men de gick inget bra. tillslut cyklade hon med oss, Matti fick ta väskan i barnvagnen och sen hade Linn sin kamera runt halsen och den fick mathias ta . så jag fick koncentrear mig på att cykla. men efter drygt 100m, körde vi av grusvägen och ner på en åker. som tydligen gick och cykla på. länge fram kom en skogsdunge, men en liten bäck rinnande i... vi som är optimister klarar allt tycker man. så jag tramapande på och mycket riktigt så kom den lilla bäcken precis så djup så att cykeldäcket fickplats att stanna. Jag och Linn for av cykeln. Inte slut på de, så kommer Mathias med dundrande med linns kamera.. (hjälp akta kameran) men han med ett leende på läpparna bara cyklar rakt igenom mellan träden och över bäcken och ut på vägen utan större problem, men sen vaknade jag... herregud vilken dröm..

Jag som skulle sova länge, varför dessa drömmar.
för de första så är jag ledig idag och kan nte bli rånad...
för de andra så är det as mycket snö så de går inte och cykla..
ne nu är de sovdax en stund till eller mysdax med Lucky.
sen plocka på sig kläder och ut och leka.. :)

kram på er..

tack.

kmr inte skriva här på ett tag, har bara några få läsare.

lägg till mig på facebook.


RSS 2.0