SEMESTER PART ETT..

En värdefull semester som börjar lida mot sitt slut, eller halvvägs iaf.
Semestern började med att umgås med bror & AL, riktigt mysigt.
Därefter blev det en spontan trip ner och överaska de underbara vännerna i Sörbygden,
jag bara njuter av min semester. Blev att rida lite och en massa annat skoj, typ som stranden och en del snabb alfapet. Sen helt plötsligt tog semestern slut där nere, vi lastade djur, barn och massor av loppis saker för en trip hem till Vännäs.
En andra vecka på semester har jag bara fortsatt att njuta av en ledig tid i Dalarö samt lite i Vännäs, men tyvärr har Bill o Bull fått sköta de mesta själv. Fast snart så blir de att börja jobba igen och då blir de full fart igen (fast jag underskattar inte att få vara ledig). Igår gjorde jag min tredje Pay&Ride på VännäsRF som tävlingsledare och hoppas att alla tyckte kvällen blev trevlig, då jag själv uppskattade att även kunna rida Payment en sväng, men de va då länge sen sist jag verkligen tävla.. mina ambitioner är då inte den samma som jag är i dagsform, men vad gör de när jag har roligt. 57% i LA:1 inte helt fy skam.
Så då är vi inne på andra delen av min semester som kommer att tillbringas med underbara människor,
sen blir de en sista vecka på besök söderut hos mamma, pappa och bror. Har saknat de, man kanske ska planera att flytta igen, eller vad tycker ni? Var hör jag hemma...........

En resumé kommer väl under part 2 med ...

NJUT AV SOMMAREN!


Resultat ..

Haha, jag var då bra på att planera att verkligen starta med träningen. Tyvärr har jag inte lyckats att hålla det :/
Men det har blivit några promenader istället och ett pass på gymmet. Riktigt najs ! :D

Till helgen blir de Vännäsdagarna, ska bli roligt att få vara hemma då, har ju inte varit på de förra året då alla sa att de va som bäst. Hoppas att ni ar rätt och jag då väljer de istället för Falsterbo..
Hanna, jag kommer komma ner och träffa dig, annars vet du att du är välkommen upp hit.. saknar dig massssssor!!! :D:DD:D:D

Ne nu blir de sova, dagarna är ner räknade till semestern.. ska bli sååååå skönt. :)

GODNATT
förutom att dagen ar varit typ piss, avslutade den riktigt trevligt.
hittade en ny ridvän med hoppas jag. :)

RSS 2.0