Biras första träning.

Det var igår som jag fick lite hjälp från marken med han. Blev positivt överraskad, gör jag rätt så gör han rätt. Sitsen är AochO. Fick upp lite av mina hästsaker med, så nu känner man sig lite mer hemma i stallet och i ridningen. Fått upp min underbara dressyrsadel som sitter som en smeck på han. Övningen igår gick mycket ut på att rida på framåt och kolla av med halvhalter samtidigt som jag måste passa min egen sits att inte falla framåt då jag hamnar bakom honom och han blir ostadig. Med fortsatt träning så kommer detta bli super! Idag blev de stallet tidigt på morgonen för att fixa klart allt för nu blir de äventyr på gång :) bjuder en bild på min lilla bibbis ;)


tävling ut i fingerspetsarna :)

Sumera helgen som gått, det har varit en riktigt häst helg!
Hur underbart som helst, jag är är nöjd över mina egna insatser.

Lördagens LB:3 fick jag 60.33% och en del galoppinslag och andra små missar. Även Elin kan rida fel, eller missade att jag skulle vända snett igenom i trav och galopperade istället, men sånt är livet vi fick en revanch till dagens klass som var en LB:2 som slutade på 61.33%. Så över 60% båda dagarna. Får ju inte glömma att jag faktiskt blev placerad på lördagen med en hel 5placering och en premie på 100kr. Inte helt fel :)

Kvällen kommer att avslutas på en tur på Bira förhoppningsvis en lugn kille som har fått haft en vilodag igår.
Det återstår att se resultatet på denna kvällen, men jag är så glad, helgen har gått så fort!

Tack för allt stöd! :)

Livet med häst..

Precis vad de vart sagt, mitt liv med häst är så roligt. Det är helt otroligt vad tiden går fort, dagarna går fort när man har något att fyllla de med. Idag har varit en "ledig"dag eller hur man säger.
Offeciellt har jag nu bytat jobb, så på måndag blir det att jag styr mina dagar in mot Umeå vilket kommer vara spännande även om jag vet hur och vad som gäller där sedan tidigare.
Det var ju för lite mer än ett år sedan jag tog min examen som trafiklärare, tänk vad dagarna bara har rullat på. Jag har snart bott i lägenheten i 2år, och träffat flera vänner som både kommit och gått. Ibland börjar man inse att även norrland är litet, alla känner alla. Men undra när man själv räknas som en riktigt norrlänning.

Det blev ett debut besök för Bira i ridhuset idag, han var riktigt duktig med endast en liten grej att "springa" mot utgången. Förutom den påhälsningen så tror jag han tyckte det var roligt att få komma iväg och inte bara skritta längs vägen. Helgen förblir det tävlingar för hela slanten, både lördag och söndag. Så bäst att sova tidigt ikväll, men icke de, blir man bjuden på att umgås tackar man inte nej så bäst att göra sig klar och börja ta sig iväg.

Ett trappsteg tillbaka, men ett trappsteg framåt och uppåt! <3

.

.



JAG VILL INTE VARA ENSAM


.

Bacchus Bira

Precis vad rubriken lyder så är det en ny förmåga i mitt liv. Har redan gått en vecka sedan han kom till mig. En liten häst från Kramfors som ska bo här :) fått nya kompisar i hagen och de trivs han super bra med :) många härliga stalldagar framöver kommer det att bli :) är så glad att jag hittat mig en vän, Bacchus Bira :)


Längtar.

En underbar vistelse har jag haft, ny energi och många planer smidande.


Wiihoo snart är de sommar..

Resumé av veckan som snart gått, de är påsk och jag befinner mig i Skåne hos föräldrarna :) jag har hunnit med att städa ibland hästsakerna och bara fått njuta av lite ledighet :)

Fått motionera på gymmet och varit ute o promenerat. Blev också en sväng på Ullared o imorgon blir de ett besök på Nova. Någon som vill följa med?

Ikväll och följande påskhelg ser lugn ut. Som sagt veckan som kommer ser jag framemot och längtar till.

Påtal om min bil som verkar vilja bosätta sig på verkstaden har nu kommit "hem". Känns skönt, peppar peppar!

Bjuder på en bild från mammas iPhone som jag lekt med ;)


Träningspass: Semester

Det var så längesedan, vet inte alls vart jag ska börja.

Resume kommer senare, jag tror jag är galen - men de blir förhoppningsvis bra!

De är som förr, sover i mitt gamla rum och plus i kanten har jag Bill & Bull som sällskap.


GODNATT

RSS 2.0