semester i sörbygden.

lite från sörbygden, sitter o precis varit ute en sväng.
Riktigt skönt väder, dock har jag kommit fram till att jag måste ta och skaffa mig ett par varma skor.
så de får bli en sväng till stan alternativt ngn butik i vännäs som kan tänka sig ha de.
Vi får se. tycker jag är "väldigt" bra på att plugga jag med.
eller inte ...
borde faktiskt ta tag i det nu, har bara kommit till läsning stadskörning.
vilket innebär en massa annan läsning med kvar och uppgifter.

vet inte vad jag mer ska skriva... allt är bara mysigt, hoppas att vi kan åka hem idag med, annars vet jag inte hur vi ska göra. men de löser nog sig ändå, om inget annat får vi väl bestämma ny tid.

Är ju "ledig" igen på fredag. så vi får väl se vad som händer då..

nu blir de körkortsteori för min del.

ciaoo.

saknar dig.

En skolvecka klar. Riktigt skönt, ledig fredag, lördag, söndag och måndag. Blir Sörbygden (utf Sundsvall) då. Ska försöka kännas som semester med skolböckerna.

Vad ville jag skriva, jag hade något budskap, men aja. Tränat både på Iksu och på gymmet i Vännäs. Riktigt skoj att komma igång igen. Men nu blir de iaf lite vila från gymmet under helgen.

Va ner på ridhuset och kolla på Malin & Jasså och Camilla& Payment . Duktiga de va. :)

Attans klockan är bara 21:30.. och jag är jättetrött. makalöst.

godnatt.

stalldag med payment.

Kört bil idag, låter konstigt men kört bil med trafiklärare.
Jag måste vara ett underverk, nej men det började hemskt,..
Höll på att skrämma slag på läraren.. hon skulle gå ut och tabort isen på vindrutetorkaren, då samtidigt hon satte dit sina fingrar... råkade jag sätta igång dem (oups).. inte slut med det, jag släpte frikopplingen (trodde växlen va borta) dock va den inte det så va nära på att köra över hennes fot. dock va hon överlevande min underbara tur. till sin förvåning av starten så kändes de bra, hon hör och häpnad hade inget och kommentera.
Mindre bra gick de på körteorin, fick 59/70 rätt.. vi ska ha 68/70 rätt.. så jag har lite och arbeta med. med lite läsning i boken ska de väl fixa sig. tänkte sitta där några dagar i veckan.

ett plus i kanten, har fått gymkort i Vännäs nu med. Så nu blir de massor av träning. Visst kommer jag att försöka träna på IKSU med i stan. Se om jag och Lisa åker in på onsdag igen.

Idag va de min stalldag med, kände inte alls för de när ajg gick hem från skolan.. snöade och blåste (^^blött) men tänkte .. jag vill rida och de är bara att ta på sig kläder och åka iväg.. riktigt bra väder blev det. dock blåste de lite men riktigt skönt va de att rida på fältet. kändes som att rida Danilo, men efter en stund så kom jag på att de inte va han, kändes konstigt men sen bara, va mjuk och underbar Payment är, dock är han jätte lik Danilo. Jag gillar verkligen att rida i snön, synd att hästarna blir så trötta fort. men själv har jag inte ridit på en månad. Så sitter helt utslagen i soffan och funderar på mitt underbara tal (föreläsning om ngt i 10 min..) vad ska jag prata om? ;)

Nedu, snart blir de mat.. sen läsa lite, sen en tidig sängdags.

kram

IKSU dag..

Idag har man varit riktigt duktig.. blev lång sovmorgon till typ halv 9 . sen blev det plugga lite,
fick ihop och klart häftet. så nu bara läroboken kvar att sammanfatta så jag kommer ihåg innehållet. ;)
Vad mer, jo, Lisa hämtade mig innan idag.. så vi åkte iväg till IKSU och gymmade lite. riktigt skönt va det faktiskt.
Enormt stort, tror nog att jag får ha henne med mig fler gånger innan jag åker dit själv..
Riktigt nya maskiner, det var skoj, men svårt att veta vilken maskin som tar vilket område som är likvärdigt de som jag gör på aktiv i Eslöv. men ska försöka minst få dit lisa en gång i veckan.  mende får vi nog hoppas på att det går. ska höra mig för med lite bostäder i början av veckan med. Skulle de krisa med internet så hade nog lisa ngt jag kunde få köpa av henne. Vi får se lite hur de blir. Trivs så bra hemma hos joakim och camilla, men vill inte "försöra" derasboende och egentid. Vi får se vad som händer. Jag är ju tydligen inte så besvärlig att ha med att göra. Ikväll blir det Robinsson och någon film på tv3. Ser verkligen fram emot att plugga på måndag, då är de körkortsteori och körning i bil med trafiklärare. men kommer säkert mer uppdatering om de senare. har kommit på att jag har väldigt svårt för att hitta bra meningar. men de är väl de som gör mig till att vara den jag är. förlåt att jag inte orkar göra några "enter" men känns bara bäst att skriva som de vore. blev lite besviken idag, eller vet inte hur jag ska beskriva det. men det var inte som jag ville att de skulle vara. eller jag viste typ att de kunde hända, men inte att de skulle bli så här. vill vara på båda ställena. men det kan jag inte, det blir jättesvårt, vet inte varför. men känner att jag saknar de jag inte har där jag inte befinner mig konstigt nog alla händelser. Jag saknar er. Men är samtidigt glad för de jag har här.
Nu ska jag inte tråka ut er längre med en massa text.. tänkte se om vi hittade lite bilder att fylla ut kvällen med..
men datorn vill inte sammarbeta med mig för att jag har lösenord.. :(

kramar på er alla.



filosoferar (?) i norr...

Resan har gått väldigt bra. Verkligen riktigt skoj, har kommit på mig själv. Jag måste verkligen ta mer kontakt med människor. Måste våga ge mig ut på de där öppna vyerna som inte jag vågat tidigare. Var i skolan igår för första gången, riktigt skoj. Dock när jag skulle upp till skolan va de ju -25grader. gisses va kallt. Fick skjuts upp, annars hade jag fryst som bara den. Sen hem på middagen. Fick ett boende som jag tackade nej till, dock inte skolans boende utan ngt privat.. inget internet eller tv. så blev kvar på listan på skolansbostäder.. så stannade hos Camilla och Joakim. Får ringa skolan igen på måndag el. tisadg o se om de har något boende..

Dagen idag har bestått av lite pluggande, då vi har haft eget arbete. Har fungerat bra faktiskt, sen fick vi ett ryck. Ringde och beställde tid för att ta skoterkort. Så nu blir de verklighet, ska bli skönt att ta de. Va och provkörde två skotrar med idag. men tyckte dock att den för 20 tkr gick bättre än den för 40 tkr. men de gick inget bra o provköra .. missade inte elljuspåret (skidspår) eller diket. undra om jag är rätt människa till rätt fordon. kanske dck allt ska hålla mig till hästar.

Kvällen bjöd på en sväng till stallet, mockning o fixa vatten till hästarna hanns med under tiden Camilla red. saknar verkligen det livet. tur man får lite smakprov på allt det.

Imorgon blir de IKSU med Lisa, ska bli skönt att få träna igen. Det var ett tag sen sist. Kommer kännas i kroppen efteråt. Ne, nu ska jag filosofera vidare .. kasnke borde slå upp skolboken som jag ska ha läst några sidor i till på tisdag.

Lite från mig, kramar eran underbara dotter/syster/vän ifrån Vännäs. :)


sammanfattning år 2009.

Året började lika fort som det slutade. Med många fartfyllda händelser, både possitiva och negativa.
Många beslut har blivit tagna, har fått många nya vänner. Vi får hoppas att år 2010 blir ett bra år.

Hela året har varit en ny utmaning varje dag på jobbet. Jag är stolt över mig själv att jag klarat det så bra. Ett år utan rån hos oss. Tiden har gått så fort fram, varje kund är unik. Varje dag har varit rolig tack vare er.
Jag ska klara av att jobba där i år med, om de nu får bli så. Jag hoppas verkligen att jag kommer att klara det!

Hela året har jag åkt X-antal gånger upp till Umeå/Vännäs. Vågar inte räkna hur många gånger. Det har varit riktigt skoj.. kan inte beskriva med ord vad jag upplevt. Jag bara älskar livet. Blev tant Elin med, det förklarar allt. Camilla och Joakim, vad skulle jag gjort utan er. Tack för att ni ställt upp och stått ut med mig hela sommaren och varje gång jag kommer upp och hälsar på. Livet på ICA, herregud säger jag. "skåningen". dock fick jag aldrig själv hört någon kalla mig det, men de fanns säkert folk som retade sig på mig för min kunskap :) vad mer ska man säga jag kan inte förstå tanken med att redan ett år hade gått. Året avslutades med att fira Lance 1års dag den 22 dec.. Hoppas att jag kmr in.. känns som man lever ett dubbelliv.

Den 23 oktober 02 kom du till mig, du blev min ponny. Vi hade 6,5år tillsammans. Det hände mycket. Vi fixade ponny målet. Det var tackvare dig, du ställde alltid upp för mig. De två sista åren var inte roligt. Du blev sämre och den 23 April blev du 17år du fick en massa kramar men den 28 April 09 finns och kommer alltid att bli en stämpel i ditt liv. De var då vi åkte iväg. Alla minnen lever kvar. Jag saknar dig Danilo .

Den 1 Juni försvann även Challe, Prinze Charlie Chaplin. Varför, ja kommer aldrig att få en förklaring. Jag saknar dig enormt mycket. Tur du har gett mig ett minne för livet, du +min vänsterhand är guldvärd ! Vill ha tillbaka dig.

Nu i höst har även Wonder och Brunte gått bort. Varför...



Hoppas på att år 2010 ska med föra underbara minnen från tidigare år och bli en start på en ny...





RSS 2.0