kommande veckan.

helgen - var riktigt mysig. dock mycket jobbande, men ändå trevligt. var i stan i fredess och firade jessica :) liten tjejkväll.. dock måste jag med berätta att jag nu haft körkort i mer än 3år :) de är värt att tala om.

veckan - den blir lugn, idag blir det in och ta vaccinet. hovslagaren har varit här sen blir det slutprov på torsdag i Religionen, önska mig lycka till :)

kommande helg - kommer att spenderas i vännäs. ska bli roligt att komma upp igen. gillar verkligen den miljön och allt folk. dock har jag en fasa då alla säger att de är kallt och mörkt :( inget skoj alls ju. men man får spendera de ljusa timmarna väl.

mitt hår - jag måste bara poängtera att nu vill jag ha långt hår. eller iaf så man kan göra flera olika frisyrer istället för bara en. någon som har lite hår att ge ;)

mobilen är mitt liv. kollade igeom lite bilder innan, jag saknar verkligen den tiden då jag kunde njuta av att se alla dessa bilder. jag letar efter mitt jag då jag var 12 och hade allt . och allt var bra. då jag inte behövde söka efter det bra. det bara fanns där.

nu blir - det plugga o fixa mig innan Linn kommer ..

ha det fint, åh tyck nu synd om mig om jag har ont ikväll ;)

ett år sen olyckan.

ett år efter allt. ett år ett datum och ett klockslag som spökar inom mig. just det det är ett år sen den dagen mitt liv förändrades. jag tänker annorlunda. jag förstår verkligen inte hur jag klarat det, men jag har klarat det. jag har försökt att gå vidare och försöka tänka att de kommer hända igen, men när vet jag aldrig, och det vill jag inte veta iheller.. händer det så händer det men man planerar för flyktväg hela tiden. dock flyr man kommer det tillbaka igen. vad ska man göra, sluta att tänka? det är ett år sen om en timme ser fortfarande bilden i huvudet, alla poliser alla människor. minns verkligen inga kunder. jo de som skulle köpa tändare och han som skulle köpa mjölk. annars bara fullt med poliser o min familj.. har fortfarande kvar bilden i huvudet från övervakningskameran och den förbaskade masken han bar.. jag får panik bara jag tänker på det. jag kommer nog aldrig bli "frisk" igen. men hoppas att han blev nöjd. kan verkligen inte förklara min känsla. beskriva allt jag känner men jag är glad. jag vann, eller jag vann ett år efter olyckan. nu har man bara ett år till att se framemot.. och ett ytterligare och ytterligare ett ....

081105 kl 20:04


RSS 2.0