veckan efter skåne, saknar er.

En hel vecka sen jag var i skåne, en hel vecka sen jag låg magsjuk.
MEN igår kom den förbaskade huvudvärken istället. Kallhandduk va min sällskap och lite alvedon.
så ingen dator eller mobil efter kl 21 att själva jag lyckades förstå jag inte.
& nackdelen är ju att somnar man tidigt vaknar man tidigt. kl är 7 (!) vad gör jag uppe.
men tur man har saker att göra idag så man inte sitter fast inne.. nej men lite planerat har man ändå.
Åka med skotern alternativ gå till stallet. Funderar på att ut o gå en runda innan jag går till stallet.
men vi får se, känns bara skönt och komma ut. När man kommer hem därifrån måste jag sätta mig lite med skolarbeten för att få ner någonting till hela klassen (eller till vår grupp) .
Sen blir de att åka till Vännäsby för att kolla på BigJump, jag och jocke va och körde skoter dit igår.
Min maga "pirrar" ännu, vi hittade en stor åker, de hade tagit snö därifrån till hoppen, så vi ska försten till starten .. jäklar vad fort det kan gå.. kände att herregud, nu kommer jag att dö. men en riktig rolig känsla var det.
Jag har verkligen fobi för att köra på vatten, eller över vatten. Fråga mig inte varför men igår hade de kunnat sluta riktigt illa då jocke körde i en "pöl" körde upp för vallen och stannade medans ja kom efter i en för hög hastighet och höll på att köra ner buskar och allt, men lilla jag klarade att få styr på min lilla skoter.. :) wiiihooo!

Vad har mer hänt i skolan i veckan, eller här uppe. Jo vi har ju börjat köra med elever, riktigt kul. Men jag är ju en instruktör i grunden känns det som. Planeringar av lektioner tycker lärarna att jag är bra på och så. MEN jag ska inte prata så mycket. Eleverna vill tänka själv. :) Vad jag insett är att det verkligen är svårt att lära ut hur man ska köra rätt, dragläge hit, dragläge dit.. höj eller sänk.. 2 stegsprincipen etc.. alla dessa uttryck. tacka många att utbildningen finns, samma mål har alla, och alla (lärare) har olika vägar dit.

tabletterna har jag haft uppehåll med en vecka nu, nu startar jag igen.
Mamma tjatar på mig att jag ska köpa en våg så jag kan vara med på deras grej.
Så imorgon blir det nog stan, vi får se är sugen med på att handla ett par skor, mina stövar läcker in :(
Finns säkert massor med saker man skulle behövt handla eller kanske inte behövt, men vill ha :) dock är de de som blir så dyrt i slutändan.

duktiga jag har kommit igång med gymmet nu igen efter allt om och men. igår sprang jag 25 min (20 min med hantlar) riktigt skönt att få sträcka ut axlar/skulderblad. Tänk att man kan bestämma sig över ett blogginlägg, men de blir promenad före ridturen. MYSIGT. nu ska jag försöka äta lite frukost, sen bege mig ut på en promenad och sen ner till stallet.  Promenade får antingen bli ner till centrum och tunneln tillbaka upp mot skolan sen till stallet, tror de hade kunnat bli en lagom runda. måste bara säga att jag är med på spelplanen igen för er som vill använda mig som pjäs ;)

Ha en mysig dag på er alla, här ser de till att bli soligt väder. :)

kramar elin

RSS 2.0