Danilo

Idag är det 4år sedan jag och mamma åkte iväg med Danilo. Jag saknar dig så mycket. Du var mitt allt. Jag önskar att jag fått pussa på dig än idag. Finner inte ord och skriva. Ta hand om dig på de gröna ängarna! Jag älskar dig! <3


Ullared

Dagen har fortsatt att spenderats på Ullared men bästa sällskapet. Lite småfynd har gjorts och någon överraskning. Så vi här bak i bilen nöjer oss med att vila och ta de lugnt. Som sagt bär vidare på nya äventyr även imorgon! :)


Göteborgs horse show!

En dag som jag sent kommer att glömma! Haft en toppen dag i Göteborg med riktigt trevligt sällskap. Vi gick en del på mässan, fyndade ett flugtäcke till Bira, jag lyckades bli en vinnare av ett schabrak på ATG. Inne på arenan fick vi se tömkörningsshow, 150/160 hoppning och gymkana. Det har varit en fartfylld dag, nu vidare på nya äventyr!


Så less!

Åh, måste man verkligen kämpa!
Blir så less inombords att man inte får jobba som de man vill och de man är utbildad till!
 
Helt enkelt har jag valt fel yrke som känns så rätt.
 
Vill bara få dagarna att gå, jag vet att jag kan men så jäkla svårt att motivera sig.
Kanske ändå bör fundera på att flytta innan man är fast.
men flytta vart, dit jobben finns.
 
Ska inte gräva ner mig allt för mycket, nu blir det stallet sen iväg till stan för och gymma och tänka på annat,
i hopp om en arbetsintervju i nästa vecka.
 
tack för mig
 

Toppen dag!

Idag är en sådan dag som jag bara vill ha fler av. Helt underbart! Bira och jag fick hoppa lite inför helgens galenskap. Det vaknas både lingon- (dressyr) och blåbärs (hoppning) tävling.

Kom hem och tog ut mina ute möbler, nu är det vår, att kunna sitta utomhus utan skor och inte behöva frysa det är så underbart.

Kvällen kommer att spenderas på samverkansmöte i Vännäs RFs regi. Ska bli intressant och lyssna och få lära sig lite om hur man förhåller sig i vardagen med varandra.


Ett år <3

Idag har jag ägt dig Bacchus Bira i ett helt år. Vi har både haft framgångar och motgångar under detta året. Men att få ha dig som en vän för livet och dela min fritid med dig är så underbart.
Bira är min glädjespridare i livet oavsett situation så vet jag att jag alltid blir glad när jag ser dig. Tävlingssäsongen har bara börjat.. <3


Årets tävlingsdebut

På Vännäs RF med LB:3.

Bira var super fin, vi uppnådde verkligen våra mål idag. Blev en godkänd ritt på 51,66% 170,5p. Så underbart duktig, skeptiskt att det var människor på läktaren men kämpade fint igenom hela programmet med en nöjd ryttare på ryggen. Bjuder på lite bilder. <3


Underbara häst!

Eftersom att det inte blev någon träning i söndess som planerat, då Bira mest troligen busat med lilla Pontus i hagen så han va inte helt fräsch.
Lite återhämtnings dagar och med en skrittur i veckan så blev det tillslut dags för lite träning inför tävlingen. Har bestämt oss för att gå in och bara kolla läget, då vi haft en mindre bra uppladdningsvecka.
Bjuder på en bild på Bacchus Bira <3


Förändring kan ske

Vi trivs hur bra som helst i det nya stallet. Det känns toppen bra!

Efter lite olyckligt halkande i hagen i helgen för Bira blev det akut skoning igår, känns så bra med människor i närheten som ställer upp.

Idag blev det en skrittur som resulterade i lite trav och lite protester men vi tog oss ut på en ensam premiärtur runt lägret! Jag är så glad. :):)

Bilden beskriver hur överlycklig jag är med strålande sol och stallet i bakgrunden. :)


Tror min nya inneboende trivs

Efter bara några fåtals minuter lägger han sig ner på golvet vid mina fötter och ser nöjd ut till livet. Känns så bra att det fungerar änsålänge. Han ser ju ut som han trivs som fisken i vattnet. Men annat känns det för mig, tänk från att vara in biten kattägare till att nu äga en häst och ha en hund på foder känns toppen kul. Vilken utmaning som känns bra. Lilla Melker får snällt hitta sin andra plats bakom Bira ;)



RSS 2.0