Stor eloge till mig själv

Härlig känsla att det regnar ute vilket innebär att våren är påväg och snö och is försvinner för mer än vad så är våren påväg hit!  
Så mysigt att ligga inne och se på tv efter att tagit in hästarna är bara så underbart. 

Ibland undrar jag om jag är osynlig, om och vilka rykten som går runt. När man är på ridhuset får man frågan har du inte flyttat.. Hur känns det, att man inte skriver dagligen på facebook eller på bloggen vad man gör så tar alla sina egna slutsatser om en. Kul!
Fick även höra saker som bara bekräftat det jag redan visste för 1,5år sen. Så säger det skönt att flytta söderut och vara hos personer som är ärliga. Att lägga energi på en förening där de flesta baktalar varandra, inspekterar och klagar är jag less på, att jag varit så blind förrut. Men tydligen så har man gjort aktiviteter för sin egenskull och njutit att man fixat det för sig själv för tydligen har de inte uppskattats att man ställer upp idellt. 

Usch nu känner jag mig som den där negativa personen, men positivt finns där också.. Ni som stöttar mig i ur och skur.. 

Tack för att ni finns mamma, pappa och mina små syskon! 


Bra dagar har något gemensamt!

Gisses vad telefonen ringt i eftermiddag, men underbart härliga samtal. Känns bra med alla samtal även om vissa av de var mindre roliga men jag längtar till allt är klart då är det mitt och inte bara något jag har på nåder och tänk att jag får visa vem jag är, jag är så lycklig!

Känns riktigt skönt snart är det nära bara några få dagar till i lägenheten och sen bär det av på nya äventyr! 



RSS 2.0